Argentinac dobio najbolje vesti u životu, kardiolog dao zeleno svetlo! Vraća se da bi završio karijeru!

26.02.2024

13:17

0

Autor: A. S.

Nestvarne vesti

Argentinac dobio najbolje vesti u životu, kardiolog dao zeleno svetlo! Vraća se da bi završio karijeru!
Serhio Aguero - Copyright Profimedia

Sve više je sportista koji su usled zdravstvenih problema bili primorani da okončaju sportsku karijeru, a malo je onih koji su imali sreće da se ponovo vrate na teren.

Dobre vesti ovih dana dočekale su Serhija Aguera, koji je usled srčanih problema, prerano penzionisan 2021. godine.

Međutim, zdravstveno stanje Argentinca je znatno bolje, pa mu je kardiolog doneo prelepe vesti.

Nekadašnji fudbaler Barselone, podelio je audio snimak svog doktora, koji mu je otkrio da može da se vrati sportu, prenosi Mundo Deportivo.

- Moguće je. Odlično vam ide. Kako stvari idu do sada, nećete imati problema da igrate u jednom trenutku. Logično je da moramo da uradimo testove i da te nateramo da trčiš kao da igraš. I istina je, kada imate dva centralna beka. ...morate napraviti lažnjak ili tako nešto, morate se dobro pripremiti. Pa ja bih rekao...spremite se, ima nade. Možemo reći da vam ide jako dobro. Ali vidim da dobro izgledaš, sve radiš i nisi imao ništa (problem). Pratićemo te još malo. Ukratko... Moguće je, da, moguće je. Odlično vam ide - rekao je kardiolog Agueru, koji je poruku sa odličnim vestima podelio na svom TikTok nalogu.

Argentinac je objavio audio zapis kardiologa nakon što ga je jedan od navijača upitao da li bi prihvatila hipotetičku ponudu prijatelja Karlosa Teveza da se vrati u Independijente.

- A ako me Karlitos pozove, šta želite da uradim? Moram da razgovaram sa kardiologom. Hoćemo li da pošaljemo poruku kardiologu da vidimo šta kaže? - odgovorio je Aguero.

Inače, Aguero je priznao da je njegova želja bila da se od fudbala oprosti upravo u dresu Independijentea.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike