Fudbaler za malo umro na terenu, sada je pokazao uređaj koji nosi ispod kože: To će mu pomoći da nastavi da igra (VIDEO)

20.02.2024

17:19

0

Autor: P.K.

Kapiten Lutona želi što pre na teren, a zahvaljujući defibrilatoru i može

Fudbaler za malo umro na terenu, sada je pokazao uređaj koji nosi ispod kože: To će mu pomoći da nastavi da igra (VIDEO)
Lokjer pokazuje defibrilator - Copyright Printscreen/Twitter/SkySportsPL

Kada se kapiten Lutona Tom Lokjer u decembru srušio na terenu protiv Bornmuta, svi ljubitelji fudbala su pomislili "ne opet". Istu sliku smo viđali i ranije, a najpoznatiji je slučaj Kristijana Eriksena.

Ali, oba puta je priča dobila dobar epilog. Lokjer je imao srčani udari, ali se oporavio i sada hoće da se vrati na teren i da pomogne saigračima da izbore opstanak.

I to će moći da radi uz pomoć defibrilatora. To je sprava koja se ugradi u telo i nadzire rad srca, a u slučaju potrebe ga "šokira", tako da ne postoji opasnost da se umre od srčanog zastoja.

Lokjer je sada javno pokazao kako to izgleda. Aparat je na levoj strani njegovog tela, ispod kože, a žica je spojena sa srcem.

- Da, to je žica koja prolazi ovuda. Baterija traje 10 godina i treba da se menja na svakih 10. Nadam se da mi neće trebati više, ali je ovo dobra mera predostrožnosti.

Pogledajte kako to izgleda:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike