Bivša meta Partizana obavestio klub o ponudama: Zanimljiv sam jer imam 27 godina i jaku levu nogu!

02.08.2021

17:32 >> 17:37

0

Aleksandar Radovanović ostaje zasad u Kortrajku

Bivša meta Partizana obavestio klub o ponudama: Zanimljiv sam jer imam 27 godina i jaku levu nogu!
Aleksandar Radovanović - Copyright Aleksandar Radovanović/Profimedia

Srpski štoper Aleksandar Radovanović pruža odlične partije u dresu belgijskog Kortrajka i ne bi bilo nikakvo iznenađenje ako bi ovog leta promenio sredinu.

Prošle godine bio je na meti moskovske Lokomotive, pre toga ga je želeo i Partizan, a sada bi mogao da nastavi karijeru u Grčkoj ili Francuskoj, gde je već branio boje Lensa.

– Nisam komentarisao priče o odlasku, ali sam obavestio klub o interesovanju – rekao je Radovanović belgijskim medijima koji pišu o Panatinakosu i Dižonu kao mogućim stanicama za 27-godišnjeg defanzivca:

– Imam zanimljiv profil kao centralni bek sa jačom levom nogom. Imam 27 godina, važno je da napravim pravi izbor. Gledajte, odigrao sam samo deset utakmica ovde i još uvek mogu da pokažem mnogo lepih stvari. Ko zna, javiće se drugi klubovi, ali za sada ostajem.

Kortrajk je na startu šampionata zabeležio dve pobede, poslednju u gostima protiv Antverpena (0:1). Radovanović je tokom meča doživeo dva peha. U prvom pooluvremenu morao je da ide na ušivanje glave, da bi u nastavku posle jednog izbijanja lopte u skoku ostao bez svesti. Uprkos svemu ostao je u timu do kraja utakmice.

– U prvom poluvremenu sam zadobio povredu glave koja mi je zašivena. Posle pauze, ponovo sam snažno udario loptu glavom. Izgubio sam snagu u nogama i pao. Ali osećam se dobro. Nastaviću da se borim za Kortrajk.

Radovanović je u Srbiji igrao za mačvu, OFK Beograd, Spartak i Vojvodinu.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike