Zvezda - Šerif, deo prvi: Stanković izabrao startere za borbu za plej-of Lige šampiona (SASTAVI)

02.08.2021

17:45 >> 19:49

0

Utakmica je sutra, od 21:00, sudija je iz Rumunije

Zvezda - Šerif, deo prvi: Stanković izabrao startere za borbu za plej-of Lige šampiona (SASTAVI)
Copyright Dejan Stanković. MN Press

Crvena zvezda je na novom evropskom testu. U prethodnom, drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, izbacila je Kairat, a sada je očekuje duel trećeg kola, sa Šerifom.

Dvomeč sa Moldavcima biće “otvoren” sutra, od 21:00 (TV Arena sport) na stadionu “Rajko Mitić”. Kako sezona odmiče, nazire se na koga će se šef struke Dejan Stanković u najvećoj meri oslanjati.

Na golu nema dileme, izbor je Milan Borjan koji je odmarao protiv Spartaka. Šansu da brani dobio je mladi Miloš Gordić, a drugi golman u protokolu bio je Zoran Popović.

pročitajte još:

Bekovski tandem bi trebalo da čine dva Milana, Gajić i Rodić, mada je u Subotici šansu dobio i Marko Gobeljić, umesto Rodića. Zvezdin univerzalac je igrao 15-ak minuta u završnici duela sa Spartakom, a pre toga bio starter protiv Kairata. Ostavio je dobar utisak u oba nastupa, tako da ga za sutra ne možemo otpisati kada su u pitanju starteri.

Štoperski tandem činiće Aleksandar Dragović i Radovan Pankov. U Subotici je Pankov bio starter, a u 65. minutu je ušao Dragović. Moguće je da bi Stanković dao šansu i Babiću (starter u Subotici), ali on ima problema sa stomačnim virusom i temperaturom.

Još jedna (ne baš realna) opcija može da bude i Miloš Degenek koji je dobio ovacije prilikom ulaska protiv Mladosti, ali reprezentativac Australije od tada nije bio na terenu. Protiv Kairata je bio u protokolu, a protiv Spartaka ne. Tako da je jasno da i nije u prvom planu kod Stankovića.

pročitajte još:

U liniji ispred će biti Seku Sanogo i Gelor Kanga koji se u poslednjim mečevima ozbiljno nametnuo.

Zatim sledi trio u kojem sigurna mesta imaju Aleksandar Katai i Mirko Ivanić. Za preostalu poziciju konkurišu El Fardu Ben i Filipo Falko. Ipak očekuje se da starter bude ofanzivac sa Komora, ali ne bi bilo iznenađenje ni da od prvog minuta na terenu bude Italijan. Na Gradskom stadionu u Subotici je igrao od 65. minuta i pokazao da je željan igre, Ipak se nije upisao u strelce. Ali jeste protiv Kairata.

Najistureniji bi trebalo da bude Luis Dioni koji je takođe dao gol Kazahstancima, a priliku sa klupe će čekati Nikola Krstović. Kao i Babić, i Milan Pavkov ima problema sa stomačnim virusom. odnosno temperaturom.

Dakle, očekivani sastav za meč sa Moldavcima izgleda ovako: Borjan, Gajić, Pankov, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Ben (Falko), Ivanić, Katai i Dioni.

Ko bude uspešniji, odmeriće snage sa boljim iz okršaja zagrebačkog Dinama i varšavske Legije.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike