Dečački san je postao stvarnost: Zvezda u Subotici predstavila golmana za budućnost

31.07.2021

20:30 >> 20:36

0

Autor: Adam Štulić

Miloš Gordić prezadovoljan posle debija

Dečački san je postao stvarnost: Zvezda u Subotici predstavila golmana za budućnost
Copyright Nemanja Gordić foto: Promo/FK Crvena zvezda

Veoma sadržajan derbi 3. kola Linglong Superlige Srbije, u kojem je Crvena zvezda u Subotici savladala Spartak 3:1, bacio je u drugi plan debi Miloša Gordića u dresu srpskog šampiona.

Mladi čuvar mreže je na Gradskom stadionu, ono što je bilo do njega, odradio na zadovoljavajućem nivou, a posle prvog meča u dresu matičnog kluba u seniorskoj konkurenciji zahvalio se šefu struke Dejanu Stankoviću na ukazanom poverenju.

– Ostvario mi se dečački san, drago mi je što sam debitovao na utakmici u kojoj smo pobedili. Nije bilo treme, malo sam razmišljao, znao sam sve kako funkcioniše pred našim navijačima, iako nismo igrali kod kuće… Svakako je ovo veliki vetar u leđa. Saigrači, kao i ceo stručni štab su me podržali i hvala im na tome – istakao je Gordić za zvaničan sajt kluba.

Istakao je Gordić kako će mu debi u Subotici biti značajan podstrek da nastavi sa napornim radom.

Pročitajte još

– Pričao sam sa kapitenom Borjanom, to su uobičajeni razgovori, ništa se nije mnogo razlikovalo ni pred ovu utakmicu. Nije čest primer da se mladi golman nađe među stativama i zbog toga sam veoma zahvalan na ukazanom poverenju, radi se o veoma odgovornoj poziciji u timu. Upravo mi je debi motiv da nastavnim da radim još jače u narednom periodu i da se dokazujem – poručio je Gordić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike