Partizan se i dalje pojačava! Vratio se napadač posle četiri godine: "Sada sam kod kuće i to je najlepše!"

13.02.2024

16:28

0

Autor: P.K.

Dolazi bez obeštećenja, ugovor je potpisan na godinu i po

Partizan se i dalje pojačava! Vratio se napadač posle četiri godine: "Sada sam kod kuće i to je najlepše!"
Aleksa Janković - Copyright FK Partizan

Partizan ima baš aktivan prelazni rok. Sada se posle četiri godine iz Čukaričkog u klub vratio krilni napadač Aleksa Janković (23)!

On je potpisao ugovor na godinu i po dana, uz mogućnost produženja za još godinu i po. U Humsku je došao bez obeštećenja, ali Čukarički ima 20 odsto od sledeće prodaje.

U Partizanu ne bi trebalo da igra na drugoj poziciji. On je u crno-belima prošao sve starosne selekcije, a u seniore je prebačen 2019. Odatle je, međutim, otišao u Voždovac, a 2021. na Banovo brdo.

- Vraćam se kući i to je nešto najlepše što mogu da kažem! Prošao sam sve selekcije, znam kako Partizan diše, šta se traži od mene i spreman sam da dam svoj doprinos. Partizan ima sjajan tim, mnogo je toga ispred nas i mislim da smo na pravom putu!

Da li si pratio Partizan?

- Naravno! Naše profesionalne obaveze su jedno, ali emocije su nešto sasvim drugo. Moji drugovi su u Partizanu, tu sam odrastao. Partizan je Partizan i njega svi prate, a mi ga i volimo! Zahvaljujem se posebno šefu stručnog štaba - Igoru Duljaju i upravi kluba na ukazanoj prilici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike