Za Salaha spremna ponuda koja se ne odbija! Al Itihad planira jedan od najvećih transfera u fudbalskoj istoriji!

06.02.2024

18:45

0

Autor: A. Š.

Sva je prilika da Liverpul narednog leta čeka velika rekonstrukcija

Za Salaha spremna ponuda koja se ne odbija! Al Itihad planira jedan od najvećih transfera u fudbalskoj istoriji!
Mohamed Salah - Copyright Profimedia

Sva je prilika da narednog leta Liverpul čeka velika rekonstrukcija. Jer, deluje da Jirgen Klop neće biti jedini stub čiji će odlazak uzdrmati temelje „Enfilda“.

Bilo je i prethodnih meseci mnogobrojnih spekulacija da Mohamed Salah krcka poslednje trenutke na kultnom liverpulskom stadionu, ali kada to objavi jedan od najuticajnijih i najpouzdanijih portala na Ostrvu znači da se iza brda nešto veoma ozbiljno valja.

Ugledni „The Athletic“ tvrdi da je Al Itihad krenuo po egipatskog reprezentativca i da je spreman da Liverpulu ponudi neverovatnih 200 miliona funti na ime obeštećenja.

S obzirom da Salah uskoro ulazi u 33. godinu, te da mu ugovor sa „redsima“ ističe na leto 2025, sasvim je izvesno da će ekstremna ponuda Arapa staviti na velika iskušenja odgovorne na „Enfildu“, ali i samog ofanzivca koji će bez dileme na stolu imati jedan od najvećih ugovora u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu.

Ostrvljani dodaju da su, posle odluke Klopa da napusti nekadašnjeg prvaka Evrope, velike šanse da njegovim putem krene i prva zvezda Liverpula, a u skladu sa najavama Saudijaca da za leto spremaju novi veliki udar na evropsko fudbalsko tržište ide i informacija da Al Itihad nije jedini u trci za Salahov potpis.

Englezi pišu o namerama Al Hilala, da posle srpskih reprezentativaca Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića-Savića, te Brazilca Nejmara, u Rijad dovedu i legendarnog Egipćanina. Ipak, Al Hilal teško da može da izdrži finansijsku trku sa rivalom iz Džede, pošto je Liverpulu spreman da ponudi „samo“ 100 miliona funti, zbog čega su u ovom trenutku u podređenom položaju u odnosu na Al Itihad.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike