Bahar u Olimpijakosu? Kovačević prvog radnog dana otkrio istinu o statusu bivšeg trenera Zvezde!

06.02.2024

22:34

0

Tek što se nekadašnji reprezentativac Jugoslavije vratio u fotelju sportskog direktora pirejskog kluba susreo se sa važnom informacijom koja je isplivala u javnost

Bahar u Olimpijakosu? Kovačević prvog radnog dana otkrio istinu o statusu bivšeg trenera Zvezde!
Barak Bahar - Copyright MN Press

U jeku priče izraelskih medija o sudskom sporu Baraka Bahara i Crvene zvezde, iz Grčke je u utorak stigla bombastična najava prelaska nekadašnjeg stratega Makabija iz Haife na klupu Olimpijakosa.

Priča o promeni trenera na „Karaiskakisu“ potegla se u isto vreme kada su pirejski crveno-beli potvrdili povratak legendarnog srpskog fudbalera Darka Kovačevića na funkciju sportskog direktora.

Tako je nekadašnji reprezentativni napadač već prvog radnog dana po povratku u fotelju šefa sportskog sektora Olimpijakosa morao da priča o statusu trenera, a u intervjuu za portal „Meridijan sport“ bivši fudbaler, između ostalih, Crvene zvezde i pirejskog velikana kratko, ali prilično jasno, je poručio:

- Mi imamo trenera – naglasio je Kovačević i tako, barem u ovom trenutku, pružio podršku portugalskom strategu Karlosu Karhvalu.

To u prevodu znači da će Bahar još neko vreme biti bez posla, što dalje implicira da će srpski šampion morati da nastavi da mu isplaćuje, ugovorom predviđenu, mesečnu nadoknadu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike