Samo ja znam sa čim sam se borila: Nina Stojanović o izgubljenoj šansi da osvoji olimpijsku bronzu

04.08.2021

14:28 >> 14:32

0

Srpska teniserka nosi lepe uspomene iz Tokija

Samo ja znam sa čim sam se borila: Nina Stojanović o izgubljenoj šansi da osvoji olimpijsku bronzu
Copyright Novak Đoković, Nina Stojanović/Twitter

Velika se prašina podigla kada je objavljeno da Novak Đoković i Nina Stojanović neće pokušati da osvoje bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Brojni dušebrižnici su pronašli način da još malo kritikuju najboljeg svetskog tenisera, pa su mu prebacili da nije smeo mladoj koleginici da oduzme istorijsku priliku.

O svemu se, putem Instagrama, oglasila sama Nina Stojanović i objasnila kroz šta je sve prošla tokom Igara.

– Samo ja znam osećanja sa kojima se nosila od momenta u kom sam saznala da neću imati priliku da igram najvažniji meč u mojoj karijeri na Olimpijskim igrama. Ali shvatam i koliko me je sam nastup u Tokiju ispunio najdubljim mogućim emocijama i doneo mi mnogo radosti. Zahvalna sam pre svega na prilici da budem među najboljim svetskim sportistima – napisala je Nina, pa dodala koliko joj znači igranje sa Đokovićem:

– Bila je čast i privilegija igrati sa najboljim u istoriji našeg sporta, i to za svoju zemlju. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi koje su mi slali u ovom periodu. Godina se nastavlja, novi izazovi čekaju. Cenim svaki minut koji sam provela na Igrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina (@nina.stojanovic)

Nina je uz natpis “Nekada i sada” objavila i dve fotografije, na prvoj je sa Novakom iz mlađih dana, a na drugoj u dublu u Tokiju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike