Azar objasnio zašto je ranije završio karijeru! Život je kratak da bih se odricao, ja sam hedonista, a dijeta je sr*nje!

03.02.2024

16:27

0

Autor: A. S.

Belgijanac je uvek bio drugačiji

Azar objasnio zašto je ranije završio karijeru! Život je kratak da bih se odricao, ja sam hedonista, a dijeta je sr*nje!
Eden Azar - Copyright Profimedia

Mnogo više je obećavao i nagoveštavao nego što je postigao, ali o karijeri belgijskog fudbalera Edena Azara i dan danas se govori sa velikim poštovanjem.

Azar je u Lilu i Čelsiju zaludeo celu Evropu, pa je stigao u Real Madrid, koji je želeo da sa Belgijancem juri Ligu šampiona i sam svetski vrh.

Međutim, česte povrede, sprečile su ga da se dokaže i pokaže u pravom svetlu. Nikada nije vratio formu iz Londona, a u intervjuu za Ekip je otkrio da je za takav razvoj situacije delom zaslužno i to što nikada nije imao navike profesionalnog sportiste.

- Nikada nisam obraćao pažnju na to šta jedem, ali nisam ni svaki dan jeo burger. Ne možeš tako da živiš 16 godina. Hedonista sam, volim da jedem i pijem sa društvom. Dijeta je obično sr..e i nikada mi nije uspela - rekao je Azar.

Belgijanac je, u momentima kada je rešio da završi karijeru u 32. godini, govorio i o životu mimo sporta koji postoji, porodici i deci.

- Nikada nisam želeo da igram do 40. godine. Život je kratak, da bih se odricao mnogih stvari. Nisam hteo da se žrtvujem. Uvek sam u kući imao alkohol i mnogo hrane, koja nije baš bila za fudbalere. Ali takav sam i ne stidim se toga - istakao je Eden Azar, koji je bio jedan od najskupljih igrača Madriđana, ali nije uspeo da to opravda i vrati to i na terenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike