Gaza dobro zna kako alkohol može da uništi čoveka! Sada preklinje Rašforda, "ne budi kao ja"!

02.02.2024

14:39

0

Autor: D. N.

Mladi igrač Junajteda sam sebi napravio problem, i dobro je kažnjen

Gaza dobro zna kako alkohol može da uništi čoveka! Sada preklinje Rašforda, "ne budi kao ja"!
Pol Gaskoin - Copyright Profimedia

Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskoin javno je savetovao Markusa Rašforda koji je nedavno sebi napravio problem. Podsetimo, fudbaler Mančester junajteda je prijavio da je bolestan, a onda otišao u Belfast u noćni provod.

Kako prenose engleski mediji, kažnjen je sa 650.000 funti, odnosno dvonedeljnom platom. Onda se oglasio i "Gaza" koji već dugo ima problem sa alkoholizmom.

- Stvarno mi se sviđa Markus Rašford i omiljeni mi je fudbaler iz Engleske. Ali mora da mu se kaže da neke stvari za njega sada nisu dobre - kazao je 56-godišnji Gaskoin koji je i tokom igračke karijere pravio probleme. Baš zbog pića.

- Poručio bih mu da ne pravi greške kao ja. Možda mu je potrebna pomoć saigrača ili ljudi iz stručnog štaba. Nekada su problemi van terena. Odličan je igrač, u velikom je klubu, igra za svoju državu, ali mi ne deluje srećno.

Nije raspložen, kažnjen, kao ja nekada u Laciju. Nije mu lako. Čak i fudbalerima je nekada potreban odušak. Markus je zaslužio da bude srećan u jednom od najvećih klubova sveta. I svi misle da nemate nijednu brigu, ali biti pod pritiskom nije lako - zaključio je nekadašnji reprezentativac Engleske koji je igrao i za Njukasl, Totenhem, Rendžers, Midlzbro i Barnli.

Ali kao što je rečeno, sada je češće u centru pažnje zbog ispada vezanim za pijanstvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike