Irački novinari hteli da se obračunaju sa svojim selektorom! Mnogo ih je pogodila eliminacija u sudijskoj nadoknadi! (VIDEO)

30.01.2024

20:34

0

Autor: D. N.

Špancu su zamerili na jednoj stvari, kako tvrde to je samo on radio

Irački novinari hteli da se obračunaju sa svojim selektorom! Mnogo ih je pogodila eliminacija u sudijskoj nadoknadi! (VIDEO)
Copyright Printscreen/X

Fudbalska reprezentacija Iraka ispala je u osmini finala Azijskog kupa. Bolji je bio Jordan rezultatom 3:2, pa su nezadovoljni novinari iz ove države hteli da se obračunaju sa selektorom Hezusom Kasasom.

Na konferenciji je bilo veoma napeto, pošto su mu novinari zamerili što je tokom takmičenja davao intervjue. Oni su smatrali da je više trebalo da misli na pripremu utakmica.

- Niko od selektora koji su prošli dalje nisu davali intervjue pre svojih utakmica. Kako je moguće da je tebi to palo na pamet? To je sramota - vikao je jedan od novinara, a onda ga je obezbeđenje izvelo iz sale.

Oglasio se i FS Iraka i pomenute događaje okarakterisao kao "bolne scene" i "odvratno i neoprezno ponašanje usmereno protiv selektora Kasasa.

O nemilom događaju pričao je i Kasas.

- Rekao sam im da smo pobedili na tri utakmice posle davanja intervjua. Ponovno su me pitali da li je normalno davati intervjue, pa onda i treći put, posle čega sam odgovorio samo sa "da".

Potom je novinar ustao, a za njim i ostali i počele su pretnje. Nastao je mali nered. Hteli su da prekinu konferenciju, ali rekao sam da to ne želim, jer drugi mediji to nisu zaslužili - rekao je i Španac.

Inače, Irak je imao prednost od 2:1 do petog minuta sudijske nadoknade, a onda je usledilo izjednačenje, pa i potpuni preokret.

Jordan će u četvrtfinalu igrati sa Tadžikistanom, a još jedan par čine Australija i Južna Koreja. Za plasman u polufinale igraće i Katar i Uznekistan, dok poslednji par još nije poznat. Konkurišu Iran i Sirija, odnosno Bahrein i Japan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike