Natho je Partizanov čovek odluke! Crno-beli stigli i do druge pobede! (VIDEO)

24.01.2024

15:34

0

Autor: A. S.

Sve je rešeno za 45 minuta

Natho je Partizanov čovek odluke! Crno-beli stigli i do druge pobede! (VIDEO)
Natho sa loptom - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama na Kipru, gde su ostavrili i drugu pobedu. Nakon trijumfa nad ekipom lučanske Mladosti, pao je i kiparski drugoligaš, ekipa Aja Nape i to sa 4:0.

Crno-beli su meč prelomili u drugom poluvremenu, na krilima iskusnog Bibrasa Natha.

Promenio je Partizan igračku filozofiju i na zimskim pripremama čini sve kako bi spreman dočekao nastavak sezone i juriš na duplu krunu. 

Igor Duljaj na Kipru nema lak posao. Veliki broj igrača je u opticaju, potrebno je razigrati i uigrati najboljih 11 koji će sredinom februar nastaviti šampionsku trku.

 

Ali, nakon dva meča na Kipru, može se zaključiti da su izvesne promene načinjene i da crno-beli imaju novo oružje - visok presing i pritisak na prvu loptu.

Bibras Natho je danas vodio Partizan do trijumfa. Izraelac je bio strelac prvog gola u 49. minutu i dvostruki asistent, najpre kod pogodaka Alda Kalulua u 63., a potom i Saldanji u 90. minutu. U listu strelaca upisao se i Ksander Severina, kojem je asistirao De Medina.

Mogla je ova pobeda biti i ranije upisana ili ubedljivija, ali su se u prvom poluvremenu nizale odlične prilike i slabija realizacija.

Samed Baždar je odlično krenuo, ali se nije upisao u listu strelaca. Imao je nekoliko odličnih prilika, među kojima i penal, ali se rezultat nije menjao.

Prvo poluvreme: Stevanović, Filipović, Šehović, Roganović, Saničanin, Kastiljo, Šćekić, Jevremović, Trifunović, Nikolić, Baždar.

Drugo poluvreme: Krunić, Stojković, Antić, Marković, De Medina, Stjepanović, Natho, Kalulu, Zahid, Severina, Saldanja

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike