Partizanova mladost bolja od Lučanaca: Duljaj ima novo oružje za proleće! (GALERIJA)

20.01.2024

15:41

0

Autor: A. S.

Baždar prikazao partiju koja će oduševiti navijače

Partizanova mladost bolja od Lučanaca: Duljaj ima novo oružje za proleće! (GALERIJA)
Slavlje fudbalera Partizana - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su lučansku Mladost ubedljivim rezultatom 4:0 (3:0) u prvom pripremnom meču na Kipru. 

Meč u Larnaki obeležili su igrači koji su odrasli u crno-belom dresu, pre svih Samed Baždar, koji je upisao dva gola i asistenciju.

Bili su crno-beli silno motivisani u prvom meču, i da nisu prikočili nakon poluvremena, ovaj trijumf je mogao biti mnogo ubedljiviji. Nisu Lučanci igrali loše, koliko je u sastavu Igora Duljaja sve dobro funkcionisalo.

Iako su pobede uvek bitne, Duljaj ovog puta više može da se raduje igri svog tima. Naročito je oduševio Baždara koji se našao u startnoj postavi. 

 

Crno-beli su ovaj meč rešili preko kontranapada, što će sigurno biti novo oružje na proleće. Do vodećeg gola, stigli su već u četvrtom minutu, kada je Zahid zatresao mrežu ekipe Mladosti.

Usledili su potom odlični napadi, koji nisu krunisani pogotkom, a onda je u 28. minutu Natan de Medina, udarcem glavom, povisio razliku na 2:0.

Zatim se u listu strelaca upisao i Baždar i to nakon kontre i asistencije Ksandera Severine, a krajem poluvremena su i Lučanci mogli do pogotka, ali je penal Aleksandra Pejovića odbranio Nemanja Stevanović.

Na poluvremenu je usledila promena cele postave, a Partizan je već u 48. minutu vodio sa 4:0.

Mladi Mihajlo Petrović je poslao loptu u rašlje sa 16 metara na dodavanje Aldoa Kalulua. Do kraja meča, crno-beli su "spustili loptu" i rutinski priveli meč kraju. Mladost nije uspela da ozbiljnije zapreti, pa trenutno prvoplasirana ekipa Superlige slavi pobedu i čeka na drugi meč sa ekipom Etnikosa.

FK Partizan: Stevanović, Stojković, Antić, Marković, De Medina, Stjepanović, Natho, Zahid, Severina, Trifunović, Baždar

Drugo poluvreme: Krunić, Filipović, Šehović, Roganović, Saničanin, Šćekić, Mirčetić, Petrović, Kalulu, Jevremović, D.Jovanović

FK Mladost Lučani: Smenković, Varjačić, Žunić, Andrić, Leković, Udovičić, Leković, Pereira, Bojić, Veličković, Jakuba Silve

Drugo poluvreme: Samčović, Pribaković, Joksimović, Divac, Ćirković, Tumbasević, Filip Žunić, Frajdej, Sremčević, Ćirić, Radivojević

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike