O Partizanovom prelaznom roku, do najsitnijih detalja! Kralj otkrio sve o Saldanji, Kastilju i Korejcu Gohu

20.01.2024

13:24

0

Autor: 24sedam

Crno-beli su trenutno na pripremama na Kipru

O Partizanovom prelaznom roku, do najsitnijih detalja! Kralj otkrio sve o Saldanji, Kastilju i Korejcu Gohu
Copyright FK Partizan

Fudbalere Partizana danas očekuje prva test utakmica na pripremama na Kipru, protiv lučanske Mladosti. Takođe, crno-belima se pridružio i Denil Kastiljo, koga je između ostalih dočekao i sportski direktor Ivica Kralj.

Zatim je nekadašnji golman, sada funkcioner otkrio strategiju u aktuelnom prelaznom roku. Što je najvažnije, Mateus Saldanja nije na prodaju. Inače, Brazilac nije krenuo sa timom iz Beograda.

- Saldanja ostaje igrač Partizana. Imali smo ozbiljne ponude za njega, ozbiljne pozive, međutim, Saldanja definitivno nije za prodaju - rekao je Kralj za TV Arena Sport.

Zatim je rezimirao prelazni rok kluba.

- Leonardo Ovusu je igrač Partizana, potpisao je ugovor na tri godine. Očekujemo ga u utorak ili sredu u Larnaki, zbog vize, cele papirologije potrebno je vreme da se to završi - kazao je Kralj koji je dočekao Kastilja, koji je stigao je na šestomesečnu pozajmicu, bez opcije otkupa.

- Insistirali smo da napravimo neku opciju otkupa, ali Šahtjor nije hteo ni da čuje. To pokazuje da ga oni vide kao ozbiljno pojačanje za narednu sezonu - naveo je Kralj i dodao da se sa Južnokorejcem Jung-Jun Gohom pregovara od pre šest-sedam meseci, ali da tada nije završen transfer.

- Sad smo blizu, no da ne pričamo previše dok se ne potpiše - rekao je Kralj.

Partizan bi za obeštećenje Pohangu morao da izdvoji 1,2 miliona evra. Prema rečima Kralja, u pitanju je ozbiljno pojačanje, a igrač njegovih kvaliteta zaslužuje tako nešto.

- Goh igra ofanzivnog veznog i bočnog napadača, smatram da će biti ozbiljno pojačanje za Partizan. Ako sve završimo sa Gohom, to je u principu to što se novajlija tiče - dodao je Kralj.

Crno-beli dres zadužio je mladi Nikola Miličić, a pred put na Kipar stigao je i novi golman Miloš Krunić.

- Miličić je došao kao bonus. Na njegovu nesreću imao je pauzu od tri meseca, nije igrao zbog povrede. To je sada sve u redu, ali biće mu potrebno vremena da se uklopi u sve što trener traži od njega. Verujem da je svestan gde je došao, a tu su i igrači da mu pomognu da što pre bude u ritmu. Krunić će pojačati konkurenciju među golmanima - zaključio je Kralj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike