Zvezdini stranci na ceni! Evo koje ponude su stizale na Marakanu

16.01.2024

12:02

0

Autor: D. N.

Vladan Milojević na Kipru ne računa na sve igrače pošto su sa reprezentacijama

Zvezdini stranci na ceni! Evo koje ponude su stizale na Marakanu
Copyright MN Press

Zimski prelazni rok se polako zahuktava, i dok nema takmičarskih utakmica ko će otići, a ko doći veoma je ljubiteljima sporta najzanimljivije. Kao i obično, u prvom planu je tržišna vrednost stranaca.

Neki od njih su na primer sa reprezentacijama, pa šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević ne može da računa na sve fudbalere na pripremama na Kipru.

Naser Điga, Kings Kangva, Osman Bukari i Žan Filip Kraso učestvuju na Afričkom kupu nacija, a In Bom Hvang na Kupu Azije. I kako se nezvanično moglo čuti, upravo za neke od ovih igrača je postojala ponuda.

Tako je na primer za Kangvu postojala ponuda od tri miliona evra, a za Hvanga koji je plaćen pet miliona, nešto veća, od osam miliona.

Za ostalu trojicu postoji procena za koji novac mogu da se prodaju. Za Bukarija je procenjeno da može da se proda za deset, a Điga (na pozajmici iz Bazela) za pet miliona evra. Za Krasoa koji je bio i strelac za Obalu Slonovače postoji procena da može da se proda za četiri miliona.

Inače, o ponudi za Mirka Ivanića je konkretno govorio i generalni direktor Zvezdan Terzić. Na početku priprema je rekao da je za vezistu postojala ponuda od šest miliona, ali da je ona odbijena zbog njegove važnosti za tim.

Takođe je dodao da spisak za transfere postoji, "ali i da ko će otići i ostati, ne određuje Zvezda već tržište".

Sada su i pomenuti igrači na "velikoj sceni" pa će i njihove partije u nacionalnim timovima uticati na njihovu tržišnu vrednost, samim tim i na ponude.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike