Partizan dodatno puni kasu! Bivši golman Valjka odveo Meniga u Tursku!

17.01.2024

16:41

0

Crno-beli posle Mihajla Ilića i Kristijana Belića završili izlazni transfer i holandskog ofanzivca

Partizan dodatno puni kasu! Bivši golman Valjka odveo Meniga u Tursku!
Kvinsi Menig - Copyright MN Press

Transfer pijaca u Humskoj rani punom parom. Poslednjih dana izdešavalo se mnogo toga na crno-beloj strani Topčiderskog brdau sredu su čelnici Partizana zaključili još jedan posao.

Posle Mihajla Ilića i Kristijana Belića, Igor Duljaj je ove zime ostao i bez Kvinsija Meniga. Kako „Telegraf“ saznaje, holandski ofanzivac će karijeru nastaviti turskom Konjasporu, koji će crno-belima platiti 400.000 evra obeštećenja.

Zanimljivo, Menigu će u turskom superligašu trener biti nekadašnji golman Partizana Fahrudin Omerović. Čuvar mreže crno-belih ss kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka nedavno je promovisan u prvog trenera ekipe koju u nastavku sezone očekuje grčevita borba za opstanak u elitnom rangu turskog fudbala.

Menig je u Partizanu proveo dve i po godine, ali je samo za vreme mandata Aleksandra Stanojevića koliko toliko uspevao da pokaže ono što su od njega u Humskoj očekivali od momenta kada je stigao među crno-bele. 

Od Partizana se oprostio sa 22 gola i isto toliko asistencija u 99 odigranih utakmica u crno-belom dresu, ali će navijačima ostati u sećanju i kao igrač koji je nonšalantnom igrom u fazi odbrane znao da napravi previše problema saigračima u poslednjoj liniji tima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike