Da li je Hari Kejn odbio da trenira i kada se vraća u Totenhem? Napadač, konačno, prekinuo „zavet ćutanja“

06.08.2021

18:10 >> 18:13

0

Autor: Adam Štulić

Engleski reprezentativac se napokon oglasio i razjasnio najbitnije detalje

Da li je Hari Kejn odbio da trenira i kada se vraća u Totenhem? Napadač, konačno, prekinuo „zavet ćutanja“
Copyright Hari Kejn foto: Profimedia

Status Harija Kejna u Totenhemu jedna je od glavnih preokupacija ostrvskih sportskih medija poslednjih dana. Spekulacije o velikoj želji engleskog reprezentativca da napusti „pevce“ dodatno je podgrejala činjenica da je novi trener Nuno Espirito Santo počeo pripreme bez kapitena ekipe.

Nekoliko dana se o Kejnu nije znalo ništa, a kada je panika dobrano počela da drma temelje londonskog stadiona, iskusni centarfor je „izašao iz ilegale“. Ipak, poruku su dobili samo navijači Totenhema.

– Prošlo je skoro 10 godina od kako sam debitovao za Totenhem. U svakoj od njih, vi-navijači-pružali ste mi potpuno podršku i ljubav. Zbog toga boli kada čitam neke komentare ove nedelje, koji dovode u pitanje moj profesionalizam – napisao je Kejn na početku pisma.

Engleski reprezentativac dobio je produženi odmor posle učešća na EP, koje je „gordi albion“ završio bolnim porazom u finalu na „Vembliju“ od Italije, a iako je smatrao da ima džentlmenski dogovor s gazdom kluba Danijelom Levijem da ovog leta može da promeni sredinu, Kejn je otkrio da li će se pojaviti u klubu.

Pročitajte još

– Neću da ulazim u specifičnost situacije, ali želim da pojasnim da nikada, ali nikada, nisam odbio da treniram. U subotu ću se vratiti u klub, po planu. Ne bih učinio ništa što bi ugrozilo moj odnos s navijačima, koji su mi pružali nepokolebljivu podršku tokom mog boravka u klubu. Tako je uvek bilo, tako je i danas – napisao je Hari Kejn, koji bi bio rado viđen u Mančester sitiju, ali ne po ceni od 160 miliona funti, koliko traži Totenhem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike