To je to: Kejn nije došao na početak priprema Totenhema, hoće li eksplodirati najveća bomba engleskog fudbala?

02.08.2021

11:55 >> 12:33

0

Kapitenova poruka teško da može biti jasnija

To je to: Kejn nije došao na početak priprema Totenhema, hoće li eksplodirati najveća bomba engleskog fudbala?
Copyright Hari Kejn, Profimedia

Kapiten Totenhema nije se pojavio danas u trening centru kluba, a cela Engleska uzavrela je od nagađanja o njegovoj budućnosti. Naravno, svi misle da je ovo potvrda prelaska u Mančester siti, koji ima ogromne ambicije u prelaznom roku.

San je preneo da je 28-godišnji kapiten Engleske trebalo danas da dođe na testiranje na kovid pre početka priprema za sezonu.

Jedna od najvećih zvezda finaliste ovogodišnjeg Eura trebalo je ove nedelje da se vrati treningu, dve nedelje pre početka nove sezone. Svi reprezentativci dobili su produženi odmor, ali Kejn nije došao, iako su ga svi očekivali na “Totenhem Veju”.

Nije tajna da Mančester siti želi da ga kupi, da Kejn želi da osvaja trofeje i da sumnja da će to učiniti sa Totenhemom, ali i da klub ne želi da ga pusti bez propisanog obeštećenja od 187 miliona evra.

Novinar Skaj sportska Pol Gilmor rekao je da očekuje da se Kejn pojavi, ali da tu ima mnogo toga da se sređuje.

– Hari Kejn je otišao na odmor posle Eura. On i neki drugi igrači bi trebalo danas da se vrate na Hotspur Vej. Kad je Hari u pitanju, mnogo toga treba da se razjasni. U svoj ovoj buci ostaju činjenice da Hari Kejn i dalje želi da ide, Totenhem želi da zadrži svog napadača, a Mančester siti i dalje želi da ga kupi – rekao je Gilmor.

Ako se Kejn danas pojavi, to će biti njegova prva prilika da radi sa novim trenerom Nunom Espiritom Santo.

Treba reći da je Totenhem dobio sve pripremne mečeve pod Nunom, ali i da je igrao sa slabijim protivnicima. Mečevi sa Čelsijem i Arsenalom će nam reći mnogo više. I uvek treba imati u vidu da su ovo pripremne utakmice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike