Premijer liga skoro nije videla ovakvu magiju! Kakav je majstor Bernardo Silva – štikla zbog koje se i Foden uhvatio za glavu! (VIDEO)

13.01.2024

19:40

0

Autor: A. Š.

Vodeći gol Mančester sitija protiv Njukasla pravo je remek delo iskusnog veziste

Premijer liga skoro nije videla ovakvu magiju! Kakav je majstor Bernardo Silva – štikla zbog koje se i Foden uhvatio za glavu! (VIDEO)
Fil Foden i Kajl Voker čestitaju Bernardu Silvi na golu protiv Njukasla - Copyright Printscreen/Arena sport

Navijači Mančester sitija imaju tu privilegiju da u dresu svog kluba gledaju jednog od poslednjih istinskih fudbalskih mađioničara na evropskom tlu. Učinio je Bernardo Silva veliku čast ljubiteljima fudbala na Starom kontinentu kada je letos odlučio da odoli zovu saudijskih miliona, a večeras je u Njukaslu prikazao delić magije koju poseduje u svojim nogama.

Na „Sent Džejms parku“ igra se derbi 21. kola Premijer lige, a Siti je poveo u u 26. minutu jednim od najlepših golova koji su poslednjih godina viđeni u najjačoj ligi na svetu.

Kajl Voker je sa desne strane uputio loptu po zemlji u centar kaznenog prostora „svraka“, a tamo je Silva udario štiklom i poslao je mrežu crno-belih.

Koliko je sve to izgledalo impresivno i na samom terenu možda najbolje opisuje reakcija Silvinog saigrača Fila Fodena, koji je u trenutku prilaska portugalskom vezisti, kako bi mu čestitao na pogotku, gotovo stao u stavu mirnu, sa obe ruke na glavi koje su potpuno jasno iskazivale divljenje saigraču na fantastičnom potezu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike