Zvezda konačno završila sa Italijanom! Koliko se od njega samo očekivalo!

12.01.2024

17:04

0

Autor: D. N.

Doveden je na insistiranje tadašnjeg šefa struke Dejana Stankovića

Zvezda konačno završila sa Italijanom! Koliko se od njega samo očekivalo!
Filipo Falko i Kristijano Pićini - Copyright MN Press

Filipo Falko više nije fudbaler Crvene zvezde. Posle tri godine zvanične "saradnje", Italijan je napustio crveno-bele što je i potvrdio u razgovoru za Sport Italija. Kako je dodao, raskinuo je ugovor sa šampionom Srbije šest meseci pre isteka.

- Avantura u Srbiji je završena, sa Crvenom zvezdom sa raskinuo ugovor šest meseci pre isteka. Dobro sam, treniram i željan sam da se što pre vratim na teren. Dobro radim, nastavljam da se usavršavam. Verujem da još uvek mogu mnogo da dam fudbalu, kako u Italiji, tako i van nje - rekao je Falko za Sportitaliju.

Italijanski ofanzivac je u Beograd stigao krajem januara 2021. godine, na insistiranje tadašnjeg šefa stručnog štaba Dejana Stankovića. Lećeu je tada na ime obeštećenja pripao iznos od 1.200.000 evra, a njemu godišnja zarada od 800.000 evra.

Za Zvezdu je odigrao 36 utakmica i postigao šest golova, uz četiri asistencije, a bio je i na pozajmici u Kaljariju.

- Nisam igrao tri-četiri meseca, ima nekih dodatnih poteškoća. Ispao sam iz tima nakon što se moj odlazak u junu nije ostvario, nisam se tada dogovorio sa Crvenom zvezdom. Opcija ima i u Italiji i u inostranstvu, pa ću sa svojim agentima sve proceniti - zaključio je Falko koga su navijači Zvezde sigurno i zaboravili.

 

 

Sada je trenutno u rodnom Tarantu, a ostaće upamćen i po nadimku Mesi iz Salenta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike