Zvezda može da računa na mene dok sam živ! Milojević okupio igrače, pa održao emotivan govor - Svaki put odem, spreman da se vratim! (VIDEO)

10.01.2024

11:14

0

Autor: A. S.

Crveno-beli spremni i za prelazni rok i za novu sezonu

Zvezda može da računa na mene dok sam živ! Milojević okupio igrače, pa održao emotivan govor - Svaki put odem, spreman da se vratim! (VIDEO)
Copyright MN Press

Obavio je Vladan Milojević prvu prozivku igrača od povratka u Crvenu zvezdu. Nakon skoro tri nedelje na pauzi, igrači aktuelnog šampiona ponovo su u treningu, motivisani da vrate prvo mesto, koje trenutno, sa bodom viška, drži večiti rival, Partizan.

Sastavio je Milojević spisak igrača na koje računa, nekolicina njih kasni, zbog obaveza u nacionalnim timovima, a nakon uvodnih informacija, javnosti se obratio Vladan Milojević. 

- Uvek je lep osećaj, moj život je vezan za Zvezdu. Svaki put odem sa koferom spremnim da se vratim nazad. Zvezda uvek može da računa na mene dok sam živ, lepo je vratiti se, ali sve što je bilo sam spakovao u fioku. Ispred mene je novi izazov, verujem da ću odgovoriti tome - rekao je Milojević, pa istakao da neće biti lako otvoriti pripreme bez Afrikanaca i Korejca:

- To jeste problem. Veličina Zvezde je da ima igrače na velikim takmičenjima, imam iskustva s tim. Želim im da su dobro, pratimo ih i sve ide kako treba, samo da se izbegnu povrede. Kako vidim, svi će igrati, profesionalci su i biće spremni.

Kako je istakao, jedan od najboljih igrača u crveno-belom dresu, Mirko Ivanić i dalje kuburi sa povredom, pa će biti na poštedi.

- Imamo veliki roster, pravljen za tri takmičenja, pa moramo da ga raščistimo. Prelazni rok je živa stvar, mnogo toga može da se dogodi. Tu je skauting i u svakodnevnoj smo komunikaciji, ovde za jedan dan svašta može da se promeni. Idemo u Pafos u jedan od najboljih hotela na Kipru, tamo trenira reprezentacija Švedske. Imaćemo idealne uslove, mada Kipar zna da ima puno vremenskih promena - naveo je Milojević, pa se dotakao pojedinaca:

- Računam na sve igrače, svi imaju kvalitet i dobro su skautirani. Dosta toga zavisi od njihovih igara… Takvi smo, moraju oni da shvate da nema baš puno vremena za prilagođavanje, takvo je podneblje. Nekome treba više, imaju kvalitet i na njima je da me uvere. Biće mi žao što nisu sa nama, biće to OK. Ne bih voleo…

Nisam neko ko gleda šta je bilo, tu je zaostatak za Partizanom. Mislim da je ove sezone kvalitetnije prvenstvo, ne oprerećujem se time niti plašim. Verujem u svoj rad. Ovo je za drugačiji momenat u odnosu na prvi mandat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike