Kežman otkrio budućnost svog klijenta u Laciju

07.08.2021

08:16

0

Dimitrije Kamenović postao predmet spekulacija italijanske štampe

Kežman otkrio budućnost svog klijenta u Laciju
Copyright Mateja Kežman, Dimitrije Kamenović/MN Press

Bivši srpski reprezentativac, danas fudbalski menadžer, Mateja Kežman, izjavio je povodom pisanja italijanske štampe da njegov klijent ovog leta neće mrdnuti iz Rima.

Kežman je video potrebu da reaguje nakon što se juče na stranicama italijanske štampe pojavila spekulacija da Lacio i trener Mauricio Sari ne računaju na mladog defanzivca Dimitrija Kamenovića

– Kamenović će 100 odsto ostati u Laciju. Mlad je i tek će da raste, ima perspektivu, kapiten je srpskog tima do 21 godine. Stiglo je mnogo zahteva i nije tačno da je doveden u januaru. Ugovor smo potpisali u julu. Sledeće sezone igraće u Rimu – rekao je Kežman.

Nekadašnji napadač Partizana i brojnih evropskih klubova izjavio je da on i igrač nikakve drugačije signale iz Lacija nisu dobili, pa stoga nema potrebe da se dalje spekuliše oko njegovog statusa u klubu. Italijani su požurili da proglase Kamenovića viškom jer popunjava mesto igrača van EU. Na to mesto, prema njihovom pisanju, morao bi da dođe Filip Kostić iz Ajntrahta za čije se dovođenje snažno zalaže i iskusni Sari.

Kamenović je plaćen Čukaričkom 3.000.000 evra, ima 21 godinu i igra na poziciji levog beka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike