Zvezda ostaje bez kapitena? Zvanično je zaključan, ali strani mediji pišu da je posao blizu realizacije

04.01.2024

21:13

0

Autor: P.K.

I ranije su ga jurili, ali pošto ulazi u finiš ugovora...

Zvezda ostaje bez kapitena? Zvanično je zaključan, ali strani mediji pišu da je posao blizu realizacije
Aleksandar Dragović - Copyright MN Press

Postoji ozbiljna mogućnost da Crvena zvezda uskoro ostane bez kapitena, Aleksandra Dragovića. Kako pišu Italijani, Leće opet pokazuje ozbiljno interesovanje za dovođenje iskusnog defanzivca.

Dragović je jedan od nosilaca odbrane Crvene zvezde, privukao je pažnju Lećea još ranije svojim izvanrednim nastupima. Italijanski klub trenutno radi na jačanju odbrambene linije, a identifikovao je Dragovića kao idealno pojačanje.

Zvezda zvanično ne želi da pusti Dragovića da ide, videla ga je kao ključ budućeg projekta, ali pošto je on ušao u poslednjih šest meseci svog ugovora, šampion Srbije bi sada verovatno pristao da ga pusti, da može da zaradi nešto na njemu.

Dragović je Austrijanac srpskog porekla. Za nacionalni tim ima više od 100 nastupa. Njegova igra u Zvezdi, kao i prethodni angažmani u klubovima kao što su Bajer Leverkuzen, Bazel i Dinamo Kijev, učinili su ga atraktivnim izborom za Leće.

Pored Lećea, interesovanje za Dragovića pokazao je i Bešiktaš, ali italijanski klub deluje kao verovatnija destinacija za naredni korak u karijeri. Prelazak u Leće bi Dragoviću omogućio da iskusi igru u najvišem rangu italijanskog fudbala, što bi za njega predstavljalo novi izazov.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike