Legendarnog Gazu prebili i opljačkali! Da nije bilo "dobrog Samarićanina" ko zna šta bi se još desilo! (FOTO)

02.01.2024

17:34

0

Autor: 24sedam

Ovo je samo novi incident u kojem je akter bio Pol Gaskoin

Legendarnog Gazu prebili i opljačkali! Da nije bilo "dobrog Samarićanina" ko zna šta bi se još desilo! (FOTO)
Pol Gaskoin - Copyright Profimedia

Pol Gaskoin je već odavno postao sinonim za probleme. Legendarni engleski fudbaler dugi niz godina ima problema sa alkoholom. Bio je i na lečenju, ali to očigledno ne daje rezultate.

Poslednji od incidenata se desio prvog dana ove godine. Kako prenose medij u Engleskoj, posetilac jednog hotela u Bornmutu je primetio kako se popularni Gaza svađa sa dvoje ljudi.

Izvesni gospodin Svinton, ili kako su ga mediji prozvali "dobri Samarićanin" je odmah prepoznao "svog heroja". Gaskoin je bio isprebijan i u momentu kada je Svinton ponudio novac pomenutom dvojcu koji je napao fudbalera i probao da otme i tih deset funti.

Kada su napadači pobegli, Svinton je popularnog Gazu uveo u hotel, bio neko vreme sa njim, a zatim ga ostavio sa osobljem.

Kako je Svinton kasnije objasnio novinarima, 56-godišnji Gaskoin nije mogao da sastavi rečenicu uz dodatak da je psihički i fizički bio izmaltretiran.

Podsetimo, Gaskoin je bio i reprezentativac Engleske, uz učinak od deset golova u 57 utakmica. Seniorski debi je imao u Njukaslu, 1985. godine, a onda kasnije igrao za Totenhem, Lacio, Rendžers, Midlzbro, Everton i Barnli.

Karijeru je okončao u Boston junajtedu, u Engleskoj, a pre toga je imao kratku epizodu u Kini.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike