Vučelić sipa so na ranu "grobarima"! Ne samo da je došao na svečanost, nego drži govore i proziva Igora Duljaja! (VIDEO)

26.12.2023

14:00

0

Autor: 24sedam

Šta će biviši predsednik u klubu, nije baš najjasnije

Vučelić sipa so na ranu "grobarima"! Ne samo da je došao na svečanost, nego drži govore i proziva Igora Duljaja! (VIDEO)
Vučelić, Ćurković i Vazura - Copyright MN Press

Fudbalski klub Partizan predstavio je kalendar za 2024. godinu tokom tradicionalnog druženja sa medijima pred dolazak Nove godine.

MN Press
Duljaj sa kalendarom za 2024. godinu

Iako su polusezonu završili na prvom mestu Superlige, nemaju navijači crno-belih previše razloga da blistaju od zadovoljstva.

Rana eliminacija iz Evrope, stalni protesti protiv Uprave, konstantno bojkotovanje domaćih utakmica... to je ono što je obeležilo godinu FK Partizan.

Učinilo se da stvari počinju da se pomeraju sa mrtve tačke kada je predsednik Milorad Vučelić otišao sa tog mesta, ali se zapravo ništa nije promenilo u (ne)funkcionisanju kluba iz Humske.

Ali, eto, moglo se reći da bar više nema Vučelića, koji je uz Miloša Vazuru, jedan od najomraženijih među "grobarima": Kažemo moglo se reći pošto izgleda više ne može!

Upravo se Milorad Vučelić pojavio na pomenutom druženju sa medijima, a onda još i održao kratak govor. Nikome nije baš najjasnije otkud on tu, a posebno je neshvatljivo da čovek koji više na funkciji drži govoranciju.

 

 

I to nije sve, posle čestitki za Novu godinu, igračima i stručnom štabu, te podsećanja na to da su crno-beli jedini zabeležili pobedu u Evropi, uz prozivanje ostalih klubova, Vučelić je dozvolio sebi da se podsmeva i treneru Igoru Duljaju.

Šef struke, koji je bez dileme jedan od najzaslužnijih za zimovanje na prvom mestu u Superligi, nikada se nije libio da javno iznese probleme s kojima se susreće Partizan.

- Liga konferencija je za nas bila tako relativno neuspešna, mada u odnosu na druge klubove koji su više turistički učestvovali... Bilo je koristi za Srbiju, ali pre svega za avio prevoznike, turističke organizacije i tako malo da se vidi sveta. Partizan je završio kako je završio, ali želim da istaknem da je najuspešniji srpski klub u evropskim takmičenjima. A zamislite šta bi tek uradili, da se malo našalim na Igorovo račun, da su imali igrači hleba i mleka i kafe, da nešto pojedu... Hoću da obavestim i Igora Duljaja i vas da Partizan ne pregovara ni sa jednim trenerom. Sa punim poverenjem u Duljaja i ovaj stručni štab mi idemo u nastavak takmičenja.

24sedam/Dejan Petković
Igor Duljaj

Kako se Duljaj osećao što mora da sluša ovakve priče, ne možemo ni da zamislimo, a i dalje je potpuno nejasno otkud u celoj priči Vučelića i odakle on zna kako Partizan funkcioniše kada mesecima nema funkciju u klubu.

Pretužna je stvarnost crno-belih, a šta će navijači reći na sve što se danas izdešavalo, ostaje da vidimo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike