Duljaj više neće da ćuti: Meni iza leđa traže novog trenera Partizana!

25.12.2023

11:36

0

Strateg crno-belih otvoreno o svemu šta se dešava u klubu

Duljaj više neće da ćuti: Meni iza leđa traže novog trenera Partizana!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Trener Partizana Igor Duljaj otkrio je da neki ljudi u klubu rade njemu iza leđa i da već traže čoveka koji će ga zameniti na klupi crno-belih. 

- Mi već u ovom trenutku dok pričamo, postoji pet kandidata za trenera Partizana. I onoga dana kada sam došao i tada su bili kandidati. To nije nikakva tajna, to je sve legitimno i uvek se čeka da se nešto dogodi da neko dođe u Partizan. To je legitimno pravo da Partizan zaštiti sebe u slučaju loših rezultata da mora da dođe do nekih promena. Partizan je isuviše veliki klub da bih se ja igrao sa Partizanom ili bilo ko da se igra. Niti sam u situaciji da ucenjujem Partizan. Moramo da igramo otvorenih karata, šta je to što je najbolje za klub? Neki put mi neko vređa inteligenciju, priča da imam njegovu podršku, a istovremeno pregovara sa drugim trenerima. Ja nisam u toj meri sujetan čovek, samo ne volim tu vrstu manipulacija ili neiskrenosti. Tako da Partizan je iznad svih, Partizan je stvorio mene, Partizan je napravio mene i šta god da ja uradim, ja nikada neću moći da vratim Partizanu ono što je meni Partizan dao. Tako da iz poštovanja prema Partizanu, moramo da budemo iskreni, da budemo otvoreni, da vidimo šta je to što je najbolje za fudbalski klub Partizan - poručio je Duljaj za B92.

Trener crno-belih ističe da neke stvari moraju pod hitno da se reše, napominjući pitanje dovođenja igrača u zimskom prelaznom roku.

- Postoje neke stvari koje moraju prvo da se reše u klubu. Ja ne vodim politiku kluba, niti je to deo mog posla, ali jednostavno moramo da znamo da ja već sada imam imena koji su igrači koji bi trebali da još pojačaju konkurenciju. Međutim, postoje neke stvari koje moraju prvo u klubu da se reše da bi mogli igrači da dođu.

Igor Duljaj se osvrnuo i ne nedavno završeni derbi u kojem je Partizan pobedio Zvezdu.

- Kažu da trener Partizana koji nije pobedio Crvenu zvezdu da se to retko, retko pamti ako nemaš pobedu. Ja sam prvo presrećan zbog mnogih stvari. Ja sam presrećen zbog radosti mojih igrača, jer sam vidio koliko to njima znači, presrećan zbog navijača, radost njihova... I pre nego što smo počeli prvenstvo mi smo kao onaj čuveni Gvozdeni puk, vi ne postojite, tako smo mi na neki način kao tim – ne postojite i pitanje je na kojem ćete mestu na tabeli završiti. Napravljeno je mnogo štošta, čak iznad očekivanja, Partizan ima kvalitetne igrače, a odgovor na to ko koliko vredi će već u januaru dati fudbalska pijaca - završio je Duljaj za B92.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike