Četiri godine smo proveli po bolnicama, nedostaje mi kao vazduh! Potresna ispovest Arijane Mihajlović o poslednjim Sinišinim danima!

23.12.2023

13:15

0

Autor: A. S.

"Nedelju dana pre nego što je umro moj suprug je pretrčao deset kilometara, a ja treba da se slomim i padnem u depresiju?"

Četiri godine smo proveli po bolnicama, nedostaje mi kao vazduh! Potresna ispovest Arijane Mihajlović o poslednjim Sinišinim danima!
Arijana i Siniša Mihajlović - Copyright Instagram printscreen

Nedavno se navršilo godinu dana od smrti Siniše Mihajlovića, a njegova supruga Arijana, koja se do sada oglašavala na društvenim mrežama i kratkim izjavama u javnosti, sada je smogla snage za veliki intervjuu, u kome je očekivano govorila o odnosu sa legendarnim fudbalerom i velikim gubitnom sa kojim se i danas nosi.

Čuveni Miha je preminuo nakon duge i teške bolesti 16. decembra 2022. godine, a njegovi najbliži, čuvaju uspomenu na lik i delo velikog fudbalera. O svemu što je proživela i proživljava, Arijana je govorila sa italijanski magazin "Chi".

- U početku je bilo užasno. Osećala sam ga u kući, svuda... Tada sam odlučila da živim, da ne klonem. Nikolas, najmlađi sin, video bi me samu i pitao kada ću da izađem. Onda sam se okružila prijateljima, trudila sam se da me ne vide tužnu. Moji osmesi bili su usiljeni. Sa Sinišom u srcu. On će uvek biti tu, sve dok me bude. Naći ću ga ponovo... - počela je priču Arijana, a zatim otkrila kako se nosila sa negativnim komentarima:

- Neki su me videli kako pijem aperitiv, bilo je i onih koji su me osuđivali zato što sam se na određeni način obukla... Ali, ne hodaju u mojim cipelama. Sudite mi, nije me briga. Imam brata koji je patio od depresije, razumete? I sama sam rizikovala da upadnem u takvo stanje. Ne mogu, nisam mogla, ne bi trebalo... Moramo da počnemo ispočetka, Siniša bi to želeo. Ali nedostaje, kao vazduh.

Arijana je otkrila i kako se Siniša borio do poslednjeg trenutka, kao i šta je učinio samo nedelju dana pre smrti.

- Provela sam skoro četiri godine po bolnicama. Moj muž imao je dve transplantacije koštane srži i radovao se svakom testu koji je dobro prošao. Gledala sam kako se ljudi bore da produže svoj život... Jedno je pričati o bolu, drugo je doživljavati ga. Nedelju dana pre nego što je umro moj suprug je pretrčao deset kilometara, a ja treba da se slomim i padnem u depresiju? Ne! Siniša je bio rođeni borac, hrabro se držao do poslednjeg trenutka. Izgubio je samo poslednju rundu, baš onda kada smo se svi ponadali da je dobio meč i da će sve biti dobro. Porodica je bila uz njega, nisu se odvajali, doživeo je da postane deda...

Kako je poručila, nije se osetila iznevereno, ali je brzo nakon velikog gubitka stavila oklop. Takođe, i njihova deca se i dalje nose sa velikim gubitkom.
 
- Viki je najstarija, ali i najkrhkija, što je možda paradoksalno. Osećala je posebnu ljubav prema ocu. Ume da kaže: „Nikada neću naći dečka kao što je tata“. Virdžinija je postala majka, udala se za dugogodišnjeg izabranika, on je fudbaler, igra u Đenovi, pronašli su svoj put. Dušan je moj zaštitnik, postao je kao njegov otac: oblači se isto, jer su iste visine, a boksom se oslobađa pritiska. Nikolas je najmlađi, mezimac. Ipak, patnja je tu, u svima nama - rekla je Sinišina izabranica i dotakla se leta, koje su, kao i ranijih godina proveli u vili na Sardiniji, ali je ovog puta, mnogo toga bilo po "prvi put":

- Tužno, melanholično leto. Na Sardiniju smo stigli u drugoj polovini juna. Kada sam otvorila vrata kuće, ugledala sam njegove cipele, kombinezon, odeću... Zastala sam, kao da mi je neko udario šamar. U kući još miriše cigara koju je pušio na terasi. Ponekad bi tu popio i grapu (rakija od grožđa). U letnjem periodu uvek smo razvijali strategiju kretanja na osnovu toga gde bi Siniša radio. Sada su promene prvi put izostale. Sve to „prvi put“ nosi neku bol. Osetila sam njegovo prisustvo, kao da sedi na krevetu pored mene... Njegovo telo koje me štiti, kao da je zaista tu - rekla je Arijana Mihajlović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike