Ćavi rušio sve pred sobom u svlačionici Barse! Španci bruje: Bilo je brutalno!

22.12.2023

23:21

0

Autor: A. Š.

Strateg španskog prvaka posebno ljut bio je na Roberta Levandovskog

Ćavi rušio sve pred sobom u svlačionici Barse! Španci bruje: Bilo je brutalno!
Ćavi Ernandez - Copyright Profimedia

Muči se Barselona ove sezone da uhvati ritam na kojem se prošle takmičarske godine vratila na španski tron. Oseća se to i te kako u svlačionici katalonskog giganta, koja se, prema saznanjima najuticajnijih sportskih medija u Španiji, tresla od nezadovoljstva Ćavija Ernandeza na poluvremenu utakmice sa Almerijom (3:2).

Uspela je Barselona trijumfalno da spusti zavesu na 2023. godinu, ali tek pošto je nekadašnji kapiten španskog velikana „istresao“ bes koji se nagomilavao minulih meseci.

Patila se Barsa i protiv poslednjeplasiranog tima Primere, a pošto se na veliki odmor otišlo s nerešenim rezultatom (1:1), Ćavi je uleteo kao furija u svlačionicu i, prema pisanju „Mundo Deportiva“, nikada nije bio tako brutalan u obraćanju svojim igračima, dok „Marka“ navodi da je posebno oštar bio prema jednoj od najvećih zvezda tima Robertu Levandovskom.

Tamnošnji mediji navode da je Ćavi već prilikom ulaska u svlačionicu psovao i udarao rukama i nogama sve što mu se našlo na putu. Potom je uzeo tablu na kojoj crta akcije, stavio je pred sebe i udarao po njoj dok je vikao „Ne može da bude! Tako ne može da bude!“

Navodno, Ćavi je bio toliko besan da je čak pocepao i odeću koju je imao na sebi, a igračima je, blago rečeno povišenim tonom, poručio da od njih „želi da trče poput svinja“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike