Barsa više ne želi Mesija, Laporta priznao da u fokusu ima druga dva igrača!

19.10.2023

18:16

0

Prvi čovek španskog šampiona odbacio mogućnost da argentinski superstar ponovo obuče dres katalonskog giganta

Barsa više ne želi Mesija, Laporta priznao da u fokusu ima druga dva igrača!
Uklanjanje Mesijeve slike sa Nou Kampa - Copyright Profimedia

Predsednik Barselone Đoan Laporta izjavio je da katalonski klub nije pregovarao o eventualnoj pozajmici sa fudbalerom Intera iz Majamija Lionelom Mesijem, prenosi Radio Katalunja.

Mesi (36) je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine. On je zbog teške finansijske situacije 2021. napustio katalonski klub i prešao u Pari Sen Žermen. Argentinski fudbaler je u letnjem prelaznom roku razmatrao ponudu Barselone, ali je odlučio da nastavi karijeru u Interu iz Majamija, s kojim je nedavno završio sezonu pošto klub nije uspeo da izbori mesto u doigravanju za titulu.

To je bio povod pojedinim medijima u Španiji da objave da bi Mesi mogao da dođe na pozajmicu u Barselonu i igra za katalonski klub dok ne počne nova sezona u MLS ligi.

- Mesi na pozajmici? Nudili smo mu da se vrati u Barselonu na kraju prošle sezone... Leo nam je rekao svoju odluku i mi smo ga ispoštovali. Sada nismo razgovarali sa njim - rekao je Laporta.

On je dodao da bi voleo da Žoao Kanselo i Žoao Feliks na kraju sezone potpišu višegodišnje ugovore sa Barselonom. Kanselo je član Mančester sitija, a igra na pozajmici do kraja sezone u katalonskom klubu. Feliks takođe igra na pozajmici u Barseloni, a član je madridskog Atletika.

- Ako Kanselo i Feliks nastave da igraju na ovom nivou, potrudićemo se da ih zadržimo. Želim da vrhunski igrači ostanu u Barseloni - dodao je predsednik Barselone.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike