Zvezda podelila poklone deci sa Instituta za onkologiju i radiologiju!

21.12.2023

18:28

0

Autor: G. F.

Delegacija predvođena predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem ulepšala predstojeće praznike mališanima

Zvezda podelila poklone deci sa Instituta za onkologiju i radiologiju!
Svetozar Mijailović u poseti mališanima - Copyright crvenazvezdafk.com

FK Crvena zvezda iz godine u godinu izuzetno vodi računa o svom imidžu i van terena, pa su i vesti o humanim potezima crveno-belih gotovo uobičajena stvar.

Sa dobrom praksom nastavlja se i ovih dana. Delegacija Crvene zvezde predvođena predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem ulepšala predstojeće praznike mališanima koji se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju.

Dečica su dobila crveno-bele paketiće, ali i trenutke za pamćenje. Ukratko - nisu skidali osmehe sa lica.

- Akcije ovog tipa bude osećanja koja čovek ne može tek tako da povezuje sa praznicima. Bolesna deca su najosetljivija kategorija društva, i oni takođe treba da se raduju praznicima, a ova tradicionalna akcija upravo podstiče sve one ljude koji mogu da pomognu, da to i učine. Ovo su plemenite stvari i treba ih podržati na svakom koraku - rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.

Direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Milan Žegarac zahvalio je crveno-belima.
 
- Zvezda je naš dugogodišnji prijatelj i stalan gost i hvala im što redovno dolaze kako bi obradovali naše mališane na pedijatriji. Skretanje pažnje na ovakve probleme mnogo znači, jer su bolesna deca najosetljivija populacija i to je veliki društveni problem. Država nam izlazi u susret koliko god je to moguće, u vidu lekova i terapija, a mi pokušavamo da našoj deci i zaposlenima priuštimo sve što je potrebno. Hvala Zvezdi na poseti i na svemu što su uradili za nas do sada - rekao je Žegarac.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike