Nikolić imao poruku za igrače večitog rivala! Ružno je što su nas omalovažavali, ja to ne bih radio ni da su 16. na tabeli!

20.12.2023

21:18

0

Autor: G. F.

Napadač Partizana, između redova, pecnuo i košarkaše Zvezde

Nikolić imao poruku za igrače večitog rivala! Ružno je što su nas omalovažavali, ja to ne bih radio ni da su 16. na tabeli!
Nikolić sa Nathom proslavlja pobedu - Copyright MN Press

Posle pobede Partizana nad Crvenom zvezdom u 171. večitom derbiju sasvim je logično je da je među crno-belima odlično raspoloženje.

Napadač Nemanja Nikolić opširno je govorio o utakmici, ali i o uvertiri u duel sa Zvezdom, pa prozvao protivničke fudbalere.

- Verovali smo, mislim da je njihov igrač zaslužan za to, zbog onog što je izjavio da će biti 3:0 ili 4:0. Niko nas neće ponižavati i omalovažavati, to je ružno - rekao je Nikolić, pa onda, onako između redova, pecnuo i košarkaški deo crveno-bele porodice.

- Da je Zvezda na 16. mestu (baš na toj poziciji su košarkaši u Evroligi) ja to ne bih uradio!

Poručio je Nikolić i da ekipi fali to što nema navijača na južnoj tribini.

- To je njihov stav. I ja to poštujem. Voleo bih da ako nekako mogu da nađu zajednički jezik. Ne ulazim u to. Ja kažem ako mogu, podržavam stav, poštujem svačiji stav. Voleo bih, ja mogu da pozivam. Znači nam, istok, zapad, zamislite još i jug. To bi bilo još lepše i bolje.

Nikolić je, naravno, zadovoljan činjenicom da je Partizan na pauzu između dva dela prvenstva otišao sa prvog mesta u Superligi, ali ima za čim i da žali:

- Sve za ljubav, sve za Partizan, za miran san. Jesenja titula. Na bod smo razlike. Upropastili smo, sami smo krivi. Imali smo plu 6, naša krivica, moramo sa tim da se nosimo. Prihvatili smo to. Dobar deo sezone smo bili prvi i zasluženo smo otišli na tu pauzu odatle!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike