Trio iz Italije uskoro na ostrvu! Partizanova deca stvorena za englesku Premijer ligu

10.08.2021

15:25

0

Potvrda dobrog rada škole na Teleoptiku dolazi i ovog leta

Trio iz Italije uskoro na ostrvu! Partizanova deca stvorena za englesku Premijer ligu
Copyright Partizanova deca/Kombo/Profimedia

Srpski reprezentativac Saša Lukić ponovo je osvanuo na britanskim portalima kao moguće pojačanje premijerligaša.

Ova vest o interesovanju Lids junajteda za veznog igrača Torina dolazi samo dan nakon što je novi trener italijanskog kluba Ivan Jurić poručio medijima na “čizmi” da je njegov stav o Srbinu takav da samo on nije na prodaju.

Tokom leta se već pisalo da bi bivši fudbaler Partizana mogao da završi u Totenhemu ili Kristal palasu, a da im planove remeti ruski Spartak, koji se, takođe, raspitivao za njega kod ljudi predsednika “bikova” Urbana Kaira.

Lukić ima 24 godine, standarni je član nacionalnog tima i ekipe Torina za koji je potpisao u zimu 2016. godine dok je ovu ekipu vodio Siniša Mihajlović. Igra na poziciji zadnjeg veznog i u Seriji A je nakupio 100 nastupa, uz šest postignutih golova.

Lukić je jedan od fudbalera iz Omladinske škole Partizana koji bi ovog leta mogao iz Italije da se preseli u Englesku. Već danima mediji u obe zemlje najavljuju isto u slučaju Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića iz Fjorentine. Za prvog je interesovanje pokazao Vest Hem, dok se o drugom piše kao potencijalnom pojačanju Totenhema.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike