FSS ne prodaje ulaznice, ali Danska ih ima 30.000 na raspolaganju: Dancima dva puta padao sajt zbog potražnje za kartama

04.12.2023

12:59

0

Autor: D. P.

Srbija protiv Danske igra poslednji meč u grupi, 25. juna u Minhenu

FSS ne prodaje ulaznice, ali Danska ih ima 30.000 na raspolaganju: Dancima dva puta padao sajt zbog potražnje za kartama
Copyright MN Press

Dok FSS preko zvaničnog sajta poručuje navijačima da je prodaja karata za utakmice na EURO 2024 isključivo u nadležnosti UEFA, dotle Danci sami raspoređuju 30.000 karata za tri utakmice u našoj grupi.

Koordinator u danskom savezu (DBU) za pitanja navijača Martin Ramtung kaže za "TV2" da je interesovanje za utakmice nacionalnog tima na EURO 2024 u Nemačkoj "apsolutno ogromna”.

Na sajtu DBU dolazilo je toliko navijača da se stranica dva puta srušila, aiko su Danci jasno postavili pravila kako će se rasporediti karte.

MN Press
Stručni štab Srbije u Danskoj u martu 2022. godine

Odlučeno je da 90 posto svih karata ide onima sa najviše bodova lojalnosti. Dakle, ljudima koji su u prošlosti pratili nacionalni tim i na ovaj način nabavljali karte za mečeve!

Većina Danaca je svesna da preko saveza neće doći do ulaznice i smatra da je 90 odsto "za verne" nepravedan način raspodele:

- Da, moglo bi se tako reći! Naravno da favorizujemo one koji su bili najlojalniji, ali takođe mislim da je to fer. Oni koji pođu sa nama i podrže nas u kvalifikacijama do poslednjeg kola takođe moraju imati priliku da dođu na EP - kaže Ramtung.

Kako Danci imaju 30.000 ulaznica na raspolganju za njihov savez i zašto isti broj nije dostavljen FSS, ostaće jedno vreme misterija!

Srbija protiv Danske igra poslednji meč u grupi, 25. juna u Minhenu na "Alijanc areni"

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike