Da li će Luka Jović i ovome da kaže NE? Bomba lansirana na Ostrvu – Mančester junajted krenuo po Srbina!

10.08.2021

16:30

0

Autor: Adam Štulić

Britanci pišu da je Solksjer baš zagrizao da dovede reprezentativca orlova

Da li će Luka Jović i ovome da kaže NE? Bomba lansirana na Ostrvu – Mančester junajted krenuo po Srbina!
Copyright Luka Jović foto: Profimedia

Real Madrid želi da se rastane s Lukom Jovićem, mladi srpski napadač nema nameru da ide sa „Santijago Bernabeua“. Začarani krug je na snazi danima unazad, izgleda da nije uspeo da ga razbije ni Niko Kovač, koji je reprezentativca „orlova“ trenirao u njegovim najboljim danima u Ajntrahtu, a da li će to poći za rukom Ole Gunaru Solskjeru?

Bombastična vest stiže sa Ostrva, lansirao ju je „Dejli ekspres“, a ona glasi: Mančester junajted je započeo pregovore s „kraljevskim klubom“ oko kupovine Luke Jovića!

Podsetimo, Madriđani i „crveni đavoli“ su ovog leta već sarađivali, prilikom prelaska Rafaela Varana sa „Bernabeua“ na „Old Traford“, a u finišu prelaznog roka u istom smeru mogao bi da pođe i nekadašnji đak Crvene zvezde.

Iako je Junajted već potrošio 73 miliona funti za angažovanje Džejdana Sanča iz Borusije Dortmund, Ole Gunar Solskjer želi dodatno da ojača ofanzivni deo tima, pogotovo što u najisturenijem delu tima, kao klasičnog centarfora, ima samo vremešnog Edinsona Kavanija.

Norveški strateg, inače i sam nekadašnji napadač Mančester junajteda iz najslavnijih dana „đavola“ pod vođstvom legendarnog Ser Aleksa Fergusona, navodno veoma ceni kvalitete Luke Jovića, kojem želi da pomogne da na „Teatru snova“ vrati samopouzdanje i formu koja ga je pre dva leta i dovela u Madrid, u transferu „teškom“ 52 miliona funti.

Pročitajte još

Britanski list, uz informaciju da su pregovori između čelnika dva kluba započeli, ne navodi cifru za koju je Real spreman da proda Jovića, ali je „As“ pre nekoliko nedelja pisao da se ona kreće oko 35 miliona funti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike