Već imaju dobar kapital: Čukarički je opomenut u Lazarevcu, sada u Švedskoj ide na pobedu

10.08.2021

17:27 >> 17:32

0

Meč u Stokholmu na programu je u četvrtak

Već imaju dobar kapital: Čukarički je opomenut u Lazarevcu, sada u Švedskoj ide na pobedu
Copyright Uroš Drezgić, MN Press

Fudbaler Čukaričkog Uroš Drezgić rekao je da njegov tim što pre treba da zaboravi poraz od Kolubare i da se fokusira za meč sa Hamarbijem.

“Brđani” su u 4. kolu Superlige izgubili od Kolubare 3:1, a u četvrtak igraju revanš meč sa švedskim Hamarbijem na gostovanju.

– Iskreno, kad smo poveli golom Jovanovića, mislio sam da ćemo dati još tri gola. Na kraju smo mi primili tri pogotka, izgubili utakmicu, potpuno zasluženo, čestitam igračima Kolubare na istorijskom trijumfu. Bili su motivisaniji od nas, a to nije smelo da se dogodi. U Čukaričkom svaka utakmica mora da bude jednako bitna, u svakoj moramo da idemo na pobedu. A neuspeh u Lazarevcu je za sve nas velika opomena – rekao je Drezgić za klupski sajt.

Drezgić je istakao da njegov tim ima lepu prednost od dva gola (3:1), ali da je svestan da Čukarički očekuje vrlo težak zadatak u revanš meču.

– Nadigrali smo Hamarbi u prvom susretu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima. Ali, svakako da očekujem drugačiji meč u Stokholmu. Igramo pred njihovim navijačima, na njihovoj, za nas specifičnoj podlozi. Videli smo da su vrlo kvaliteteni i da mogu da budu vrlo opasni. Na nama je da se na sve to što pre naviknemo i da idemo na pobedu i u drugom meču. Samo sa takvim razmišljanjem možemo da plasmana u naredno kolo – zaključio je Drezgić.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike