Partizan, Voša i Čuka u Evropi: UEFA odredila sudije, dobro su poznati u Srbiji

09.08.2021

10:08

0

Utakmice su na programu u četvrtak

Partizan, Voša i Čuka u Evropi: UEFA odredila sudije, dobro su poznati u Srbiji
Copyright MN Press

Srpski klubovi, Partizan, Vojvodina i Čukarički igraće u četvrtak revanše trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Na sajtu UEFA objavljena su imena sudija u mečevima sa Sočijem, LASK-om i Hamarbijem.

Prvo će na teren (18:45) “Brđani” koji na duel u Švedsku nosi prednost od 3:1. Glavni arbitar biće Holanđanin Denis Higler kome će pomagati zemljaci Rožije Honig i Čarls Šap, dok će četvrti arbitar biti Rob Diperink.

Higlera je javnost u Srbiji zapamtila po utakmici između TSC-a iFCSB (nekada Steaue). Posle 6:6, rumunski tim prošao je dalje, ali je Holanđanin dao dva crvena kartona ekipi iz Bačke Topole.

Partizan i Vojvodina će u isto vreme (21:00) na teren, s tim da će “Lale” gostovati u Austriji.

Na stadionu u Humskoj pravdu će deliti Danac Jakob Kelet, a pomagaće mu zemljaci Lars Humelgard i Hajne Serensen. Četvrti sudija biće Jens Mae. Kelet i Mae su dobro poznati navijačima crno-belih. Prvi je delio pravdu na meču nokaut faze Lige Evrope između Beograđana i Plzenja u Češkoj, koji je češki klub dobio sa 2:0 i prošao dalje. Mae je bio sudija u Beogradu, u meču Partizana i Dunajske Strede u drugom kolu kvalifikacija.

U prvom meču u Rusiji je bilo 1:1.

Novosadski tim na revanš putuje sa “minusom” od 1:0, a sudija će biti Benoa Milo iz Francuske. Pomagaće mu Orelijan Drue i Stefan Luzi, dok će Erik Vatelije biti četvrti arbitar.

MIlo je Vojvodini već ranije sudio, protiv Spartaksa iz Jurmale u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

pročitajte još:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike