Birmingemska banda seje strah po Premijer ligi! Vila park diše kao jedan, favoriti padaju jedan za drugim (VIDEO)

09.12.2023

20:36

0

Autor: P.K.

Strašna, strašna Aston Vila uzela još jedan veliki skalp

Birmingemska banda seje strah po Premijer ligi! Vila park diše kao jedan, favoriti padaju jedan za drugim (VIDEO)
Slavlje igrača Aston Vile - Copyright Profimedia

Aston Vila ne zna da ne pobedi na svom Vila parku! Ove sezone su kod kuće poraženi samo od Evertona u Liga kupu, a sve ostalo su trijumfi!

I to nije posledica sreće, nego taktike i igre. Posle svemoćnog Mančester sitija, sada je na Vila parku pao i dosadašnji lider Arsenal! Rezultat je bio isti kao protiv "građana" – 1:0, a "lavovi" su sada morali da se više trude i strepe, ali rezultat je isti.

Džon Mekgin je već u sedmom minutu dao gol za Aston Vilu, a tim je posle morao da se trudi, ali je zadržao prednost. Arsenal se mučio u zadnjoj trećini terena i tako propustio priliku da se vrati na vrh Premijer lige, gde će Liverpul dočekati sledeće kolo.

Ali, ne baš mirno, jer Arsenal ima bod manje od njih, a Vila dva. Prva četiri zatvara Siti, koji ima 30, odnosno pet manje od Vile i tri više od Totenhema (meč manje) i Mančester junajteda.

Tanjug/AP/Jon Super
 

A kad smo kod Junajteda, samo dan pošto je Erik Ten Hag proglašen za trenera meseca, Hari Megvajer za igrača meseca, a Alehandro Garnaćo poneo priznanje za gol meseca, usledio je hladan tuš i poraz od Bornmuta 0:3.

Ovo je 16. kolo, što znači da Junajted kod kuće odigrao 9 prvenstvenih utakmica kod kuće, pretrpeo četiri poraza, od čega poslednja tri bila su 0:3. Pre toga im je Brajton na Old Trafordu dao tri gola i slavio 3:1, dok je Galatasaraj u Ligi šampiona slavio 2:3. Katastrofa jednog od dva najveća kluba Engleske…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike