Radnički gostuje Zvezdi! Bivši kapiten realan, ali ga optimizam ne napušta!

06.12.2023

06:49

0

Autor: D. N.

Utakmica Kupa Srbije je na programu od 18 časova

Radnički gostuje Zvezdi! Bivši kapiten realan, ali ga optimizam ne napušta!
Copyright MN Press

Fudbaleri niškog Radničkog gostuju Crvenoj zvezdi u Beogradu u osmini finala Kupa Srbije. Na jednoj strani biće Barak Bahar, a na drugoj Slavoljub Đorđević.

- Iza nas su dva poraza, mislim na ovaj period otkad sam na klupi Radničkog. Bez obzira na to što smo poraženi od odličnih ekipa koje igraju u Evropi, ne mogu da budem zadovoljan. Video sam značajan napredak u igri mog tima protiv TSC-a, bili smo blizu pozitivnog rezultata ali, nažalost, poraženi smo. I dalje sam optimista i verujem u moje igrače. Nadam se da i oni veruju da zajedno možemo da ostvarimo uspeh bez obzira na raspored - kazao je šef stručnog štaba Nišlija, Đorđević.

Nekada je bio i kapiten kluba iz Ljutice Bogdana.

- Gostujemo Zvezdi na njihovom stadionu što je uvek izazov, ali moramo i da budemo realni i sagledamo celokupnu sliku. Igrači su dosta iscrpljeni i fizički i psihološki i sigurno ću morati da pravim određene rokade. Situacija na tabeli nam govori da prvenstvo mora da nam bude prioritet, a mi posle utakmice u Kupu igramo protiv Partizana.

Želimo da do zimske pauze sakupimo što je moguće više bodova. To ne znači da u Beograd idemo sa belom zastavom. Zahtevaću, kao i uvek, maksimalno angažovanje i borbenost od mojih igrača, da se isprsimo koliko možemo. Kada se utakmica završi želimo da budemo sigurni da smo dali sve od sebe, videćemo za šta će to biti dovoljno - zaključio je Đorđević.

Utakmica će početi u 18 časova (Premium 1 TV Arena sport), a glavni sudija biće Nikola Radaković iz Novog Sada.

Inače, plasman u četvrtfnale već je obezbedio Novi Pazar koji je sa 3:2 pobedio Inđiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike