Partizanov Belgijanac navikao se na Beograd: Odmah su mi se dopali navijači! Samo ću reći da su neverovatni!

03.11.2023

10:20

0

Autor: D. P.

Šta bi rekao da je košarkaš Partizana

Partizanov Belgijanac navikao se na Beograd: Odmah su mi se dopali navijači! Samo ću reći da su neverovatni!
Copyright mnpress, fk partizan

Od dolaska u Partizan, septembra 2023. godine, Nejtan de Medina podizao je svoju formu  i debitovao posle manje od dva meseca u utakmici 1/16 finala Kupa Srbije.

Belgijski internacionalac, ponikao u Anderlehtovoj školi fudbala, iznosi svoje prve utiske posle utakmice koju su crno-beli dobili rezultatom 1:0 protiv Jedinstva Ub na njegovom terenu.

- Za mene je teren bio izuzetno problematičan, jer nisam navikao da igram pod takvim uslovima u kojima treba da pokažem svoju najbolju stranu. Ali, ako to izuzmemo, drago mi je što sam debitovao i mogu reći da sam spreman za sledeću utakmicu - rekao je De Medina.

Već skoro dva meseca ste u Beogradu sa porodicom, kako ste se adaptirali?

mnpress, fk partizan
De Medina

- Prvo što moram reći je da imam sjajne saigrače koji se svakog dan trude da se osećam kao kod kuće, na čemu sam im beskrajno zahvalan. Moja porodica se sada apsolutno privikla na Beograd i grad im veoma prija. Hrana je slična onoj u Belgiji i Nemačkoj, ali ipak moram da pohvalim tradicionalna jela i da kažem da smo već obišli mnoge restorane. Sjajno je sve!

Imali ste sjajnu podršku navijača u Ubu. Da li ste već uspeli da osetite tu energiju sa tribina?

- Atmosfera je užarena baš kao na utakmicama Bundesliige, gde je zaista veliki broj navijača na stadionima u nacionalnom prvenstvu, što bih voleo da je i ovde slučaj. Imao sam priliku da igram i u Bundesligi 2 gde su isto "ludi“ za fudbalom. Zato su mi se odmah dopali navijači Partizana! Samo ću reći da su neverovatni! Treba nam takva podrška i dalje!

Crno-beli sledeću utakmicu igraju u ponedeljak protiv Novog Pazara u 13. kolu Superlige.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike