Mihajlović i Vijali sve prate iz fudbalskog raja: Na gala svečanosti otkrivena slika dvojice asova čiji je odlazak rastužio Italiju (FOTO)

05.12.2023

15:58

0

Autor: D. P.

U fudbalskom raju sa svojim drugom

Mihajlović i Vijali sve prate iz fudbalskog raja: Na gala svečanosti otkrivena slika dvojice asova čiji je odlazak rastužio Italiju (FOTO)
Copyright printscreen

Na tradicionalnoj godišnjoj svečanosti italijanske Serije A proglašeni su najbolji u prošloj godini i ostavljen je trenutak za sećanje na one kojih više nema.

Za desetak dana navršiće se godina od odlaska Siniše Mihajlovića sa životne scene, a uspomena na velikog fudbalera i trenera iz Borova Sela i dalje živi i neguje se od Italijana.

Prilikom dodele nagrada najboljim igračima i treneru prikazan je kratki film sećanja na Mihajlovića i Đanluku Vijalija, koje je prerano pokosila ista bolest u periodu između dve fudbalske svečanosti. Obojica su na velikom platnu prikazana kako iz fotelja sa neba prate sve ono što se dešava na fudbalskim terenima, tamo gde su zajedno zaslužili svoju besmrtnost u navijačkim sećanjima.

Na ovom događaju nagrade su dobili Lućano Spaleti kao najbolji trener za prošlu godinu, Đovani Fabijan kao najbolji mladi igrač, Daniele Orsato najbolji sudija, Đanluđi Bufon za životno delo...

Najbolji tim za 2023. godinu čine:

Manjan, Di Lorenco, Bastoni, Kim, Teo Ernandez, Barela, Lobotka, Čalhanoglu, Kvarachelija, Osimhen, Leao.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike