Mihina poruka zetu pred smrt slama srca! Javila se i Virdžinija - Videla sam u tvojim očima, ništa se ne dešava slučajno! (FOTO)

24.10.2023

08:11

0

Autor: A. S.

Emotivni trenuci za porodicu Mihajlović

Mihina poruka zetu pred smrt slama srca! Javila se i Virdžinija - Videla sam u tvojim očima, ništa se ne dešava slučajno! (FOTO)
Virdžinija Mihajlovć sa dečkom Alesandrom Volijačom - Copyright Instagram printscreen/virgimih

Javnost se i dalje nije pomirila sa preranim odlaskom Siniše Mihajlovića, kao ni njegova porodica koja patnju i tugu prikriva emotivnim objavama na društvenim mrežama i tako čuva sećanje na legendarnog fudbalera.

Pre dva dana, Mihin zet Alesandro Voljako je debitovao u Seriji A, u dresu Đenove. Na teren je ušao u nadoknadi vremena, kada je već bilo jasno da će njegov tim biti poražen od Atalante sa 2:0, a nakon meča je objavio jednu prepisku koja je mnoge dirnula.

Reč je o prepisci sa Sinišom i porukama koje je dobio dvadesetak dana pre njegove smrti.

Printscreen/instagram/alexvogliacco_
 

 

- Laku noć, Ale, ostani jak i videćeš da će sve da se reši. Volim te - napisao mu je Miha, a fudbaler mu je odgovorio: - Obećavam, nikada neću odustati.

A kako se ta prepiska odigrala 22. novembra, a Voljako je debitovao 22. oktobra, on smatra taj broj naročito važnim.

- Broj 22 je ispisan u knjizi sudbine. Obećavam ti, nikada neću odustati - napisao je Alesandro uz fotografiju dopisivanja sa Sinišom.

Isto je podelila i Virdžinija, i dodala:

Printscreen/instagram/alexvogliacco_
 

 

- Alesandro je debitovao u Seriji A, i ti si, tata, bio svestan koliko je naporno radio za to. Nikada nije tražio ničiju pomoć, uvek si ga ti podržavao, kao otac sina. Znam da bi uradio sve za njega, kao što si za nas, i videla sam u tvojim očima koliko si ga voleo. Sigurna sam da bi ga pozvao posle debija. Došao si da me posetiš u mojim snovima, da potvrdiš da si sa nama. Nedostajao si mi više nego inače, jer bih te pozvala da ti sve ispričam. Nisam mogla, pa si ti to uradio, i sigurna sam da to nije slučajnost, ništa se ne dešava slučajno - napisala je Mihina ćerka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike