UEFA neće tek tako preći preko skandala na žrebu! Pokrenuta istraga – traži se krivac za dahtanje uživo!

03.12.2023

21:52

0

Autor: A. Š.

Čelnici evropske kuće fudbala žele do kraja da isteraju na čistac prilično blamantnu situaciju u kojoj su se našli

UEFA neće tek tako preći preko skandala na žrebu! Pokrenuta istraga – traži se krivac za dahtanje uživo!
Copyright Profimedia

Jedan od najzanimljivijih događa vezanih za sport u finišu 2023. godine održan je u subotu. U organizaciji UEFA održan je žreb za predstojeće prvenstvo Evrope, tokom kojeg se dogodio skandal preko kojeg čelnici evropske kuće fudbala nemaju nameru tek tako da pređu.

Podsetimo, u trenutku kada se izvlačio poslednji učesnik B grupe kontinentalnog šampionata koji će se održati narednog leta u Nemačkoj, uživo u programu čuli su se ženski uzdasi.

Ceo „performans“ trajao je nekoliko sekundi, a ubrzo je poznati jutjuber Danijel Džarvis preuzeo odgovornost za prilično neprijatnu situaciju iz ugla vodećih ljudi evropskog fudbala.

- To smo bili mi. To smo bili mi! Ušli smo tamo, stavili telefon i pozvali ga. Tako se dogodila ta seksi buka tokom žreba za EURO 2024.

Očekivano i razumljivo, Aleksandar Čeferin i njegovi najbliži saradnici rešili su da do kraja isteraju ceo skandal. „BBC“ prenosi da je UEFA već u nedelju pokrenula internu istragu, kako bi se utvrdila odgovornost svakoga čiji je propust doveo do ovog skandala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike