Au, kakav obrt! Doskorašnji drugoligaš “oteo” Srbina Hamarbiju

11.08.2021

19:40 >> 19:43

0

Autor: Adam Štulić

Nikola Đurđić nadomak Degerforsa

Au, kakav obrt! Doskorašnji drugoligaš “oteo” Srbina Hamarbiju
Copyright Nikola Đurđić foto: MN Press

Povratak iskusnog srpskog napadača Nikole Đurđića u Hamarbi je bio viđen, ali do njega, po svemu sudeći neće doći. Nekadašnji fudbaler Partizana, posle završene epizode u Kini, bio je nadomak kluba čiji je dres nosio dve godine, ali prema saznanjima švedskih medija, u poslednjem trenutku došlo je do velikog preokreta i rival Čukaričkog u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija ostao je bez planiranog velikog pojačanja.

SportEkspresen” ekskluzivno saznaje – Đurđić je postigao usmeni dogovor s novajlijom u elitnom rangu švedskog fudbala Degerforsom, čiji bi dres trebalo da nosi do 2024. godine.

Moguće da je Hamarbi na kraju ostao kratkih rukava zbog dugog razmišljanja. Nekadašnji šampion Švedske razmatrao je nekoliko opcija u napadu u poslednje vreme, što je, trenutno 12. klub tamnošnjeg šampionata iskoristio i ekspresno završio veliko pojačanje, koje bi ove sezone trebalo da im pomogne u, sve izglednijoj, borbi za opstanak.

SportEkspresen” piše da je do promocije preostalo samo da Đurđić prođe lekarske preglede i da bi ceo posao trebalo da bude završen do sledeće nedelje.

Pročitajte još

Podsetimo, Đurđić je za dve sezone u Hamarbiju odigrao 55 utakmica u kojima je postigao 27 golova, uz 20 asistencija, a tokom dosadašnje karijere u Švedskoj je nosio dreove Helsinborga i Malmea, s kojim je 2015. igrao i u Ligi šampiona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike