"Dr Marijana sa AliEkspresa" ili nešto bolje: Rumuni imaju opasnu isceliteljku-čudotvorku, a nosi i srpsko prezime!

28.11.2023

19:53

0

Autor: D. P.

"Globalno bogatstvo, međunarodna vrednost"

"Dr Marijana sa AliEkspresa" ili nešto bolje: Rumuni imaju opasnu isceliteljku-čudotvorku, a nosi i srpsko prezime!
Copyright Profimedia

Bivši predsednik Rumunske fudbalske lige i nekoliko tamošnjih klubova Dumitru Dragomir (77) pomogao je novinarima u razrešenju misterije koja vlada oko Floaree Popovići.

Ova isceliteljka za koju kažu da je rumunska verzija Marijane Kovačević, leči fudbalere, bogate i siromašne, a poslove ima, prema rečima Dragomira, ugovorene "za narednih 3.000 godina".

- Jaka je kao Marijana iz Beograda. Svi naši fudbaleri koji su imali zdravstvene probleme, i ne samo to, došli su kod nje, a ona ih je podigla na noge. Sa njom je pre izvesnog vremena bio dečak bivšeg ministra sporta, neću da mu kažem ime. Dečak nije mogao da stoji na nogama, a sada je pravi pakao od sportiste - priča Dragomir i dodaje:

YouTube/Eurosport
Marijana Kovačević u loži Novaka Đokovića

- Imao sam problema sa leđima. Imao sam period kada sam se jedva kretao. Nemam više problema, ništa me više ne boli. Nisam mislio da će tako brzo moći da me digne na noge. Neobjašnjivo je šta se dešava. Ako stavi ruke na tebe, tvoje telo se diže. Kažem ti iz sopstvenog iskustva. Ako te ošamari, zaspiš. Četiri puta dnevno, bez obzira da li napolju pada sneg, izlazi bosa. Ona sedi sa nogama na zemlji, dobija energiju i onda dolazi i daje vam tretman koji vam je potreban. Posećivali su je i lekari, sjajni profesori koji više ne mogu da operišu. Otišli ​​su kod nje i posle tri sesije rade sve normalno. Podigla je paralizovane ljude na noge i sada trče bolje od mene. Ova žena je globalno bogatstvo, međunarodna vrednost - izjavio je Dragomir još 2016. godine.

Marijana Kovačević skoro dve decenije radi sa srpskim i svetskim sportistima, posebno fudbalerima.

Poslednji put je bila u žiži naših medija tokom januara na AO u Melburnu, kada je pomogla Novaku Đokoviću da zaleči mišić leve noge i da osvoji svoj deseti grend slem u Australiji.

Lečila je svojim metodama mnoge velike fudbalere kao što su Robi van Persi, Ronaldo, Vensan Kompani, Glen Džonson, Frenk Lampard, Josi Benajun, Almami Moreira, Dejan Stanković, Branislav Ivanović, Savo Milošević, Kleo, Valeri Božinov, Fabio Aurelije, Pablo Zabaleta ...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike