Više nije tajna: Zvezdin rival angažovao i čuvenu isceliteljku Marijanu, gazda Kluža doneo konačnu odluku o treneru

16.08.2021

07:30 >> 08:08

0

Prva utakmica je u Beogradu sutra, revanš u Rumuniji sledeće nedelje

Više nije tajna: Zvezdin rival angažovao i čuvenu isceliteljku Marijanu, gazda Kluža doneo konačnu odluku o treneru
Copyright Marijus Šumudika, Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde i Kluža boriće se u dvomeču za plasman u grupnu fazu Lige Ervope. Prva utakmica je zakazana za sutra, na stadionu “Rajko Mitić”, a revanš za narednu sedmicu. Pošto su oba tima učestvovala prvo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i tamo ispala počele su spekulcije o promenama. Uprava crveno-belih dala je podršku Dejanu Stankoviću, a izgleda da će se to desiti i u slučaju Marijusa Šumudike.

Prema saznanjima rumunskog Prosporta, vlasnik kluba Nelute Varga ipak neće smenjivati trenera, barem do zime. Čak i da se ne plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Podsetimo, oba kluba imaju garantovano učešće u grupi Lige konferencija.

pročitajte još:

Ali ova priča o podršci ima i “uvertiru”.

– Bilo je tenzija u Klužu, posle eliminacije iz kvalfikacija za Ligu šampiona. San o Ligi šampiona, kao najvažnije takmičenju je bio i razlog dovođenja Denisa Alibeka (pozajmica iz Kajzerija). Pokušavali su i da ga oporave, pa su ga slali i kod poznate isceliteljke Marijane Kovačević – navedeno je u tekstu na rumunskom portalu.

Ipak, dalje se objašnjava da je Varga ipak odlučio da zadrži trenera. Kako piše, posle brojnih analiza, čak i u slučaju neuspeha sa Crvenom zvezdom, Šumudika će da ostane. Barem do zime, a onda će se raspravljati o daljoj sudbini. Bitan faktor u donošenju odluke biće i ishod takmičenja u grupi Lige konferencija. Navodno, Vraga je popustio jer su postojali problemi sa povredama kao i brojne promene u timu u prethodnom periodu. Bilo je čak promene i u sistemu igre.

Uoči sutrašnjeg beogradskog duela (21:00), Kluž je slavio u prvenstvu, dok je Zvezda svoj duel sa Radnikom odložila.

pročitajte još:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike