Ludnica na Eland roudu: "El loko" odlučio da ostane Lidsov menadžer

12.08.2021

14:48

0

Marselo Bijelsa saopštio da je njegov ugovor rešen

Ludnica na Eland roudu: "El loko" odlučio da ostane Lidsov menadžer
Copyright Tanjug/Tim Keeton/Pool via AP

Harizmatični Marselo Bijelsa objavio je na konferenciji za novinare srećnu vest za sve navijače Lidsa. Argentinac je u svom stilu saopštio da ostaje na Eland roudu, pošto se dogovorio sa vlasnicima ovog premijerligaša.

– Situacija oko mog ugovora je rešena – rekao je Bijelsa.

Ovaj 66-godišnji stručnjak koga navijači širom sveta zovu i po nadimku “El Loko” (Ludak) zbog neobičnog vođenja ekipa, fanatične posvećenosti igri i igračima, od 2018. godine radi u Lidsu sa kojim je došao u elitu iz Čempionšipa. Prema novom sporazumu ostaće u Lidsu i narednu sezonu, do juna 2022. godine.

Prošle sezone Lids je kao novajlija u Premijer ligi ostvario odlično deveto mesto, sa svega tri boda zaostatka za Totenhemom koji je izborio prolaz u Ligu konferencija kao sedmoplasirani tim u prvenstvu. Za ovu sezonu svi su spremni za korak više, jer je klub već doveo dva značajna pojačanja: Žuniora Firpa beka Barselone i Džeka Harisona iz Mančester sitija. Bijelsa, ipak, ističe druge vrednosti Lidsa:

– Iz moje perspektive gledano, ovo je izvanredan. Ne dešava se često da imate klub koji izdvaja toliki novac za poboljšanje uslova treniranja. Lids je dao značajna sredstva da bi svojim trenerima stvorio idealne uslove za rad – rekao je Argentinac.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike