Suspendovan pretučeni golman Rada! Poznat epilog derbija Beograda - Kažnjeni klubovi, pljušte isključenja, a utakmica pripisana domaćinu!

25.11.2023

11:49

0

Autor: A. S.

Ponovo su ružne slike šokirale javnost

Suspendovan pretučeni golman Rada! Poznat epilog derbija Beograda - Kažnjeni klubovi, pljušte isključenja, a utakmica pripisana domaćinu!
Sukob na meču između Rada i Zemuna - Copyright printscreen/youtube/Fudbalski savez Beograda

Ružne scene sa domaćih terena ponovo su zatekle javnost. Tuča na gradskom stadionu u Zemunu, na meču između domaćeg tima i Rada, samo su još jedan u nizu pokazatelja da upliv u sport mogu imati gotovo svi.

Meč je prekinut u 17. minutu, kada je došlo do tuče domaćih navijača i gostujućeg golmana, dok su se na drugoj strani sukobili i gostujući navijači i policija.

Rad se povukao sa terena i to u momentima dok je na semaforu pisalo 2:0 za domaćina, a epilog ove drame su izrečene kazne.

Na derbiju Srpske lige Beograd, golman Luka Martinović je doživeo povredu zbog koje je završio u bolnici, a komesar za takmičenje Velibor Novović, kaznio je i njega i to neigranjem na naredne tri utakmice.

 

 

Meč je registrovan službenim rezultatom 3:0, u korist Zemuna, a domaćin mora da plati 250.000 dinara i da u naredne četiri utakmice, kao domaćin, igra bez navijača, a na isto toliko utakmica na strani, neće biti dozvoljen ulaz njihovim navijačima.

Rad je kažnjen sa 150.000 dinara, a njihovim navijačima neće biti dozvoljen ulaz na naredne tri utakmice u gostima.

Takođe, kaznu je dobio i funkcioner Rada Petar Grabovičkić, a on je suspendovan na šest meseci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike