Još jedan Orao stiže u Juventus? Samardžićev menadžer odgovorio na glasine o transferu u Staru damu!

25.11.2023

06:55

0

Autor: A. Š.

Srpski reprezentativac letos je bio nadomak Intera, ali je dogovoren posao propao u poslednjem trenutku

Još jedan Orao stiže u Juventus? Samardžićev menadžer odgovorio na glasine o transferu u Staru damu!
Lazar Samardžić - Copyright Profimedia

Sve je letos bilo gotovo oko prelaska Lazara Samardžića iz Udinezea u Inter. „Neroazuri“ su završavali poslednje pripreme za promociju srpskog reprezentativca, kada je dogovoren posao iznenada propao.

O razlozima se spekulisalo danima, istina je verovatno negde između svih priča, ali Samardžić je na kraju ostao u Udinama, gde je od starta sezone nastavio sa igrama koje su ga i preporučile milanskom velikanu.

Priča Intera i Samardžića, barem u skorije vreme, je završena, ali interesovanja za mladog vezistu ne manjka. Naprotiv, nedeljama unazad na „čizmi“ sve su glasnija govorkanja o interesu Juventusa za Samardžića, čiji je agent Karsten Rikart za „Football Italia“ govorio o budućnosti reprezentativca „Orlova“.

- Dosad smo radili dobro što nismo komentarisali glasine. Juventus je veliki klub, sa velikom istorijom, ali i drugi klubovi su. Lazar ima ugovor sa Undinezeom do 2026. godine, važno je razumeti gde može najbolje da se razvija i koji su koraci najkorisniji za njegovu karijeru – rekao je Rikart i dodao:

- Laki je srećan u Udinama, spreman je za sledeći korak, ali nam se ne žuri. On je i dalje jedan od najzanimljivijih „projekata“ u ligi, a ukoliko u budućnosti bude nešto što će odgovarati svim stranama svakako ćemo o tome razgovarati – kazao je Karsten Rikart.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike