Jović je kao Baloteli! Italijan opleo po srpskom napadaču - On je mislio da je došao kao šampion!

17.01.2023

11:43

0

Autor: A. S.

U Firenci se slabije partije i loša realizacija ne praštaju

Jović je kao Baloteli! Italijan opleo po srpskom napadaču - On je mislio da je došao kao šampion!
Luka Jović i Nikola Milenković - Copyright Tanjug/AP

Luka Jović po odlasku iz Crvene zvezde, sjajne dane imao je u nemačkom Ajntrahtu, odakle je odišao u Real Madrid, ali se u kraljevskom klubu nije naigrao. Kao idealno rešenje u tom trenutku bila je Fiorentina, ali ni u Italiji ne teče sve po planovima.

Srpski napadač igra promenljivo u Firenci, pa su kritike na njegov račun sve učestalije. Otvorene su i teme da je precrtan, a nekadašnji italijanski golman, Đovani Gali je uporedio Jovića sa perspektivnim, ali i kontroverznim Mariom Balotelijem.

- Žao mi je, jer je Jović jedan od onih veoma talentovanih igrača, koji su mogli da ostave veliki trag. Još jedan takav je Baloteli - istakao je Gali nakon meča Fiorentine i Rome, u kome je Jović zamenjen na poluvremenu.

Jović je u Firencu stigao letos i nastupio je na 16 prvenstvenih utakmica, u listi strelaca upisao se samo tri puta. U Ligi konferencija mu je išlo bolje,  na šest mečeva četiri puta bio strelac.

Gali mu takođe zamera što se ne trudi dovoljno na terenu.

- Jović se nimalo ne trudi, ne ulaže nikakav napor na terenu. On misli da je došao ovde sa obeležjem velikog šampiona, ali u Firenci niko ne dobija "popust": Ili ćeš se dokazati na terenu ili će kritike pljuštati po tebi - zaključio je bivši golman.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike